A văzut un punct roşu pe picior, l-a ignorat, iar apoi a fost aproape de moarte

Courtney Mares a fost la un pas de moarte dupa ce a fost muscata de un paianjen foarte periculos. Ea a intrat in soc anafilactic si a fost salvata in ultima clipa de paramedici.

10 iul. 2016, 06:21
A văzut un punct roşu pe picior, l-a ignorat, iar apoi a fost aproape de moarte

Femeia a observat paianjenul in dormitor intr-o seara, scrie teotrandafir.com. „Avea o culoare rosu-inchis, si un semn similar cu un craniu pe el. Era pe tavan si nu am putut sa ajung la el, asa ca l-am lasat acolo”, a povestit tanara de 20 de ani. Tot in acea seara, a observat un punct rosu pe picior, insa nu i-a acordat mare atentie.

Citeşte şi Ce a apărut în faţa mormantului lui Fane Spoitoru, după parastasul de 3 luni FOTO

In dimineata urmatoare, femeia a vazut ca punctul se transformase intr-o mare umflatura. S-a dus la munca, unde a lesinat si a intrat in soc anafilactic. Medicii au fost chemati de urgenta si i-au administrat femeii antihistaminice si adrenalina.

„In urmatoarele 48 de ore m-am simtit atat de obosita, incat nici nu ma puteam ridica din pat”, a mai spus femeia. Se pare ca ea a fost muscata de paianjen cunoscut ca „falsa vaduva neagra”. Arahnidele din aceasta specie sunt similare cu „vaduva neagra” tipul de paianjen veninos care poate ucide un om.

Falsa vaduva neagra este printre cele mai periculoase tipuri de arahnida din Marea Britanie.