A venit IARNA! STRĂZI transformate în PATINOARE, FRACTURI pe bandă rulantă VIDEO

Secţiile de urgenţă sunt pline de pacienţi cu fracturi şi entorse, oamenii au alunecat pe gheaţă. Multe dintre victime au nevoie de internări şi chiar şi de operaţie.

04 dec. 2014, 15:23
A venit IARNA! STRĂZI transformate în PATINOARE, FRACTURI pe bandă rulantă VIDEO

Gerul venit după ploile abundente a transformat străzile în adevărate patinoare. Aşa se face că românii sunt supuşi unui adevărat test de echilibristică atunci când pământul le fuge de sub picioare. Cei care-l pică ajung la urgenţă cu fracturi serioase la mâini sau picioare. Secţiile de urgenţă sunt pline de astfel de cazuri, potrivit România TV.

Citeşte şi FENOMEN meteo STRANIU în România. Mai multe PĂDURI au fost cuprinse de un strat gros de GHEAŢĂ VIDEO

Cele mai multe dintre victime sunt bătrâni care nu mai au echilibrul atât de bun şi nici oasele la fel de puternice, însă nici cei mai tineri nu sunt feriţi de pericol.

M-am dus să iau o cană de apă de la pompă şi mi-a alunecat piciorul pe gheaţă. S-a rupt piciorul de aici. Şi dureri, şi dureri„, a declarat o victimă.

Citeşte şi ATENŢIONARE COD GALBEN DE POLEI pentru mai multe judeţe din ţară. UPDATE

Sunt destul de multe traumatisme, sunt policontuzionaţi, cele mai frecvente sunt căderi de la aceaşi înălţime, respectiv alunecări pe gheaţă. Avem 80 de prezentări pe parcursul a 24 de ore„, a declarat Alexandru Băloi, manager SJU Ploiesti 00:24

Vindecarea completă a unei fracturi poate dura chiar şi câteva luni.