A venit timpul veştilor bune şi pentru aceşti nativi. Gata cu supărarea, toamna este a voastră!

Se spune ca noroc ti-l construiesti singur si poate il mai si intalnesti. Sunt diverse situatii cand ne dorim sa fim cei mai norocosi din lume si sa nu ni se intample exact ce nu ne dorim. Insa se pare ca pentru urmatoarele sase zodii (balanta, pesti, taur, fecioara, capricorn, leu) noroc este prezent in orice moment. Aceste sase zodii sunt considerate unele dintre cele mai norocoase zodii.

09 sept. 2017, 05:20
A venit timpul veştilor bune şi pentru aceşti nativi. Gata cu supărarea, toamna este a voastră!

BALANTA– Zile bune si norocoase pare sa ii astepte pe nativii aceste zodii. Orice situatie mai dificila vor intampine ca prin minune totul se va rezolva. Zilele norocoase vor exista in cifrele 7, 9, 12, deci ar trebui sa fie extreme de atenti la aceste zile care au numerele mentionate anterior. Cine stie ce bucurii ii vor intampina…

PESTI– Nativii pesti sunt invidiati de ceilalti. Acestia refuza sa creada in superstitii si se bazeaza mereu pe intuitie si noroc. Pentru ei norocul isi mareste orizontul cu cat incerc mai multe lucruri noi. In fiecare lucru nou exista un gram de noroc, asadar zilele bune si pline vor exista in momentele cand acestia vor incerca ceva nou si inedit.
Publicitate

FECIOARA– Cine a spus ca norocul nu exista ? La nativii acestei zodii norocul pare sa existe la fiecare colt de strada. Norocosi din fire, acestia refuza sa creada in zilele proaste si lipsite de inspiratie. Motto-ul acestora este „fire norocoasa in personalitate puternica”. In viziunea acestora zilele norocoase le formezi tu ca persoana. Mare grija la zilele cu data 3 si 5. S-ar putea ca norocul sa ii ocoleasca de data aceasta.

TAUR– Nativii taur sunt construiti pentru noroc. Acestia transmit noroc si celor din jur. Este sufficient sa ceri un sfat si imediat il vei primi, insotit de un gram de noroc. Pentru persoanele nascute sub acest semn zodiacal zilele norocoase si senine sunt prezente mereu. Chiar si in zilele mai putin bune nativii taur reusesc sa gaseasca partea buna si norocoasa.

CAPRICORN– De ce sa ne gandim la noroc cand putem sa ni-l construim? Nativii Capricorn sunt foarte independent si vor ca totul sa fie facut prin munca si libertate. Norocul pentru acestia trebuie castigat si valorificat. Zilele bune sunt considerate o rasplata insa nu duc lipsa de aceste momente pentru ca indiferent de cata munca ar depunde ei tot vor avea parte de zilele minunate si norocoase.

LEU– Nativii lei stau sub o stea norocoasa. Chiar daca gresesc ei stiu sa evidentieze partea buna a lucrurilor. Sunt norocosi si in privinta realizarilor atat de plan profesional cat si plan sentimental. Zilele bune si pline de noroc se vor intampla in sanul familiei alaturi de persoanele dragi.