A vrut bani, dar a avut surpriza vieţii lui. Hoţ de 17 ani, bătut crunt de o bătrână de 93 de ani

O bătrână de 93 de ani din Iaşi a reuşit să se apere singură de un adolescent în vârstă de 17 ani, care a intrat peste ea în locuinţă şi a ameninţat-o cu un cuţit. Bătrâna l-a bătut însă cu cârjele şi l-a alungat.

27 mart. 2013, 08:42
A vrut bani, dar a avut surpriza vieţii lui. Hoţ de 17 ani, bătut crunt de o bătrână de 93 de ani

O bătrână de 93 de ani din satul ieșean Horlești a trecut prin momente de groază în noapte de sâmbătă spre duminică. În locuinţa ei a intrat un tânăr de 17 ani, i-a pus cuţitul la gât şi i-a cerut toţi banii pe care îi avea în casa.

Femeia a încercat în primă fază să-i explice că este săracă şi nu are în casă nicun ban. Şi pentru că băiatul continua să o ameninţe, bătrâna a pus mâna pe cârjă şi i-a tras o corecţie să o ţină minte toată viaţa.

„Bătrâna l-a lovit cu cârja şi a început să ţipe după ajutor, ca să alerteze vecinii. El a încercat să o lovească cu cuţitul, dar s-a apărat cu o plapuma şi nu a reuşit să o taie. Când a văzut că bătrâna se apără singura şi ţipă foarte tare, s-a speriat şi a fugit, fără să mai apuce să fure nimic. A încercat să se ascundă, dar a fost prins rapid”, au precizat anchetatorii, potrivit bzi.ro.

Citeşte şi: Ca-n filmele cu proşti: Hoţul a început să plângă în hohote pe umărul celui care îl bătuse măr VIDEO

La audieri, şi-a recunoscut fapta, dar a refuzat să spună pentru ce avea nevoie disperată de bani.