A vrut să facă SEX cu IUBITA, dar a dat de ceva neobişnuit în AŞTERNUTURI: Nu mi-a venit să cred FOTO

Un tânăr din Mare Britanie a trecut printr-un incident pe care nu îl va uita pentru tot restul vieţii, după ce a vrut să facă sex cu iubita, dar a dat de o vulpe în aşternuturi.

27 aug. 2013, 16:38

Leon Smith, un programator de 30 de ani din Marea Britanie, a crezut că iubita lui îl mângâie pe spate şi vrea să facă sex, dar şi-a dat seama că ceva nu este în ordine în momentul a vrut să răspundă la atingeri, dar a dat de o blană groasă, potrivit The Sun.

Citeşte şi Un bărbat care obişnuia să se COSTUMEZE în CÂINE riscă CINCI ani de închisoare după un gest EXTREM

Bărbatul s-a trezit într-o dimineaţă cu chef pentru o partidă de amor, dar a rămas şocat după ce a realizat că se află în pat cu o vulpe, în timp ce dragostea vieţii lui, Sophie Merrell, se afla la muncă. Ulterior, a descoperit că animalul intrase în casă prin gaura destinată pisicii şi apoi s-a culcat în dormitorul cuplului, alături de Leon.

După ce s-a dezmeticit, el a sărit speriat din pat, în timp ce animalul se uita la el, fără să arate că este speriat. În acel moment, el a reuşit să scoată telefonul mobil şi să o fotografieze.

Citeşte şi VIDEO INCREDIBIL. O vulpe care şi-a blocat capul într-un borcan a cerut ajutorul oamenilor

Nu mi-a venit să cred. Era aşa de calmă şi se uita la mine. Apoi s-a dus la capătul patului în timp ce eu am scos telefonul şi i-am făcut o poză. Apoi a coborât la parter, unde s-a oprit în pragul uşii şi a continuat să se uite la mine„, a povestit bărbatul bizarul incident.