A vrut să fie sexy şi şi-a pus extensii de păr, însă a ajuns de urgenţă la spital: I-au făcut o gaură în cap

O tânără din Marea Britanie a ajuns de urgenţă la spital după ce şi-a pus extensii de păr suferind o serie de reacţii severe pe scalp. Mai mult, doctorii au fost obligaţi să îi facă o gaură în cap pentru a o salva şi a purtat bandaj aproape o lună.

04 apr. 2015, 13:55

Tina Campbell, de 29 de ani, din Londra, a cheltuit suma de 100 de lire pentru extensii de păr, la un salon, însă a ajuns de urgenţă la spital, la un pas de moarte, după ce tot scalpul i s-a infectat, iar părul a început să-i cadă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Îngrijirea părului creţ. Ce produse trebuie folosite pentru bucle perfecte

Toată lumea vrea să arate bine precum Kim Kardashian sau Cheryl Fernandez-Versini, dar dacă am putea obţine asta cu bani mai puţini? O prietenă îşi cumpărase nişte extensii blonde superbe, erau ieftine în comparaţie cu preţurile cerute de alte saloane, unde costă sute sau chiar mii de lire. Părul meu creşte foarte greu aşa că m-am decis să încerc„, a declarat tânăra, de profesie jurnalist.

Cu toate acestea, în doar câteva săptămâni, fata a început să aibă mâncărimi pe scalp şi a observat că i se dezvoltă mici umflături care apoi au început să se înroşeasă. Astfel, tot capul i s-a infectat şi a fost nevoie să ajungă de urgenţă la spital.

Citeşte şi Obiceiuri dăunătoare părului: Aşa-ţi distrugi podoaba capilară

Am început să am multe şi foarte mari, zona era umflată, iar durerea era îngrozitoare. De ziua mea am ajuns la spital, unde o secţiune din par mi-a fost rasă, iar doctorul mi-a făcut o gaură în craniu pentru a scoate infecţia. Am purtat bandaj trei săptămâni după asta„, a spus ea.