A vrut să fie TÂNĂRĂ pentru totdeauna, dar la 30 de ani are corpul unei BĂTRÂNE de 70 FOTO

O femeie de 30 de ani şi-a distrus viaţa, după ce a început să se înfometeze de la vârsta de 10 ani pentru a slăbi. Astfel, ea a ajuns să mănânce doare 60 de calorii pe zi, lucru care a dus-o la un pas de moarte. Mai mult, la 30 de ani, arată ca o femeie de 70 de ani şi suferă de mai multe boli întâlnite în rândul bătrânilor.

02 iul. 2013, 05:20

După ce s-a înfometat pentru 20 de ani, Helen Gillespie, o anorexică din Marea Britanie a ajuns la concluzia că şi-a distrus întreaga viaţă, mai ales adolescenţa. Deoarece s-a înfometat voit, ea nu s-a dezvoltat corespunzător, motiv pentru care sânii nu i-au crescut, iar prima menstruaţie a avut-o la 26 de ani, potrivit The Sun.

Citeşte şi Anorexica de 19 kg: Atât de slabă, încât făcea vânătăi chiar şi în pat FOTO

Astfel, la 30 de ani ea suferă de varice şi de oase sensibile, asemănătoare bătrânilor de 70 de ani. După ce a petrecut luni întregi în spital, fiind de multe ori la un pas de moarte, femeia încercă să îşi schimbe viaţa. Pentru a se simţi femeie este obligată să poarte proteze pentru sâni şi acum trăieşte cu părinţii, doi pensionari. Cu toate că mănâncă puţin, ea vrea să îşi schimbe dieta.

Dacă nu mă voi însănătoşi, voi continua să îmbătrânesc prematur. Pentru mult timp am arătat ca un copil, dar acum mă simt ca o bătrână. Aş fi preferat să fi rămas tânără şi inocentă. Mi-am ratat educaţia şi nu am reuşit să am prieteni, relaţii sau să muncesc. Aş vrea să am copii şi să mă căsătoresc. Trec pe lângă un magazin de rochii de mireasă de trei ori pe săptămână şi mă uit la ele, gândindu-mă că poate într-o zi voi reuşi. Nu cred că nu pot fi ajutată, dar nu voi mai fi niciodată normală„, a povestit ea.

Citeşte şi Gestul extrem la care a recurs o anorexică: Mi-am CRESTAT cuvântul „GRASĂ” pe burtă cu o FOARFECĂ