A vrut să-i prepare lapte fetiţei sale de 4 luni, dar a fost la un pas de INFARCT când a deschis cutia FOTO

O femeie din Marea Britanie a avut şocul vieţii ei atunci când, deschizând o cutie de lapte praf, pentru a-i prepara biberonul fetiţei sale de patru luni, a descoperit în interiorul acesteia o insectă moartă, asemănătoare unui scorpion.

16 ian. 2014, 16:00

Caroline Black a fost cu atât mai îngrijorată, cu cât folosise deja jumătate din laptele praf, iar acum se teme că sănătatea micuţei Olivia ar putea fi pusă în pericol din cauza laptelui contaminat.

„Am fost şocată şi dezgustată. Nu-mi venea să cred ce văd”, a spus Caroline.

Reprezentanţii companiei care produce laptele au declarat că incidentul este unul nefericit, în condiţiile în care se iau măsuri pentru siguranţa şi calitatea produselor. Aceştia au apreciat că insecta este „cel mai probabil” un păianjen obişnuit. De altfel, când au fost contactaţi pentru prima oară de Caroline Black, cei de la companie au cerut să le fie trimisă cutia „contaminată”, bănuind că nu este nimic mai mult decât lapte ars.

În schimb, Caroline şi soţul ei au chemat poliţia mediului, aceştia spunând că sunt „aproape siguri” că este vorba despre un scorpion. Producătorul SMA Foods spune, însă, că este un simplu păianjen şi că, în orice caz, fabrica din Irlanda a fost anunţată imediat, pentru a se lua măsuri după acest „incident izolat”.