A vrut să îşi pună EXTENSII de PĂR, dar a fost obligată să se tundă CHEALĂ: Am ajuns de urgenţă la spital FOTO

O femeie din Marea Britanie a vrut să arate perfect în ziua în care împlinea 38 de ani, însă a avut parte de o adevărată tragedie după ce a vizitat o persoană care i-a promis extensii de păr ieftine. Cu toate acestea, ea a ajuns de urgenţă la spital şi a fost nevoită să se tundă cheală.

02 iul. 2014, 16:10

Alexis Stanton, o femeie de 38 de ani din Newcastle, a fost lăsată în agonie după ce un cosmetician de ocazie i-a pus extensii de păr folosind Super Glue. La doar câteva ore după aceea, tânăra a început să aibă dureri groaznice, şi sângerări ale scalpului, potrivit Mirror.

Citeşte şi TOP super-alimente pentru un păr sănătos

Într-un final, victima nu a mai avut ce face şi a fost nevoită să se radă în cap. La spital ea a primit un tratament complex, fiind în prezent în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, femeia cere în prezent ajutorul poliţiei, considerând că cel vinovat pentru cele întrâmplate trebuie să plătească.

Citeşte şi Cât de frecvent trebuie să ne spălăm părul pentru a fi sănătos

Încă am dureri şi mă doare capul. Am plâns atât de mult încât nu cred că mai am lacrimi„, a declarat femeia, care a recunoscut că extensiile au fost puse în propria bucătărie şi nu într-un salon specializat.