A vrut să le aducă aminte fanilor că era SEXY înainte să rămână GRAVIDĂ: De abia aştept să revin

Una dintre cele mai cunoscute gravide din America, Kim Kardashian, a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii făcute înainte de transfomarea pe care a suferit-o odată cu dezvoltarea sarcinii. Vedeta este vizibil deranjată de faptul că nu o mai încap hainele şi aşteaptă să nască.

15 iun. 2013, 12:35

Kim Kardashian aşteaptă cu nerăbdare să revină în atenţia presei şi a fanilor prin fotografiile sexy pe care obişnuia să le aibă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Ghici ce vedetă are statuie a FERTILITĂŢII. Ai noroc dacă o atingi FOTO

Cu toate acestea, dat fiind că nu mai are mult până la momentul mult dorit, vedeta a postat pe site-ul Instagram mai multe fotografii în care îşi arăta formele de acum câteva luni. Alături de ele, femeia de 32 de ani a scris şi mesajul „De abia aştept să revin„, fiind săturată de transformările corporale pe care le-a suferit.

Citeşte şi Kim Kardashian a rămas grăsuţa clanului. Sora ei care a născut a slăbit enorm

Partea bună pentru Kim este aceea că în doar o săptămână va da naştere bebeluşului pe care îl are alături de Kanye West, interpretul care pare să o fi înşelat-o, după ce un model a postat mai multe fotografii alături de starul de muzică.