A vrut să se facă frumoasă pentru IUBIT şi a mers la un SALON. A ieşit de acolo PLÂNGÂND în HOHOTE FOTO

O femeie din Marea Britanie a avut parte de un incident nefericit după ce a mers într-un salon de frumuseţe. Astfel, ea a vrut să îşi tatueze sprincenele, însă rezultatul a desfigurat-o pe viaţă.

09 mart. 2015, 16:14

Delsha Campbell, de 22 de ani, s-a dus la un salon de frumuseţe din Manchester pentru a îşi tatua sprâncenele, astfel încât acestea să pară mai proeminente, însă cosmeticianul a desfigurat-o pe viaţă, potrivit Metro.

Citeşte şi Bătaie la un salon de frumuseţe. O clientă s-a revoltat că fiica sa a rămas cu unghiile nepictate VIDEO

Astfel, angajatul i-a ras tinerei sprâncenele naturale şi apoi i le-a tatuat pe cele false deasupra primelor. Când s-a uitat în oglindă, Delsha a descoperit că avea patru sprâncene şi că arată că un clovn. Cu toate că salonul de cosmetică a liniştit-o declarând că tatuajul nu este permanent, Delsha încă mai are sprâncenele tatuate doi ani mai târziu chiar dacă a încercat să cureţe tatuajul. În prezent, este obligată să le acopere cu machiaj.

Timp de câteva luni mi-a fost atât de ruşine de faţă mea încât nu am ieşit din casă. Eram atât de deprimată încât am mers la terapie. Când, într-un final, am ieşit din casă, oamenii se holbau la mine. Nu puteam să mănânc de supărare, m-am izolat. Arătăm că un clovn„, a declarat ea.

Citeşte şi A vrut un TATUAJ de VIS, dar a avut parte de un COŞMAR ce îl va urmări toată viaţa. Cum arată „chestia” FOTO