A vrut să se răzbune, dar şi-a dat foc

Caz uluitor la Dorohoi. Un tănăr care a vrut să dea foc unei maşini din răzbunare s-a autoincendiat. Bărbatul de 23 de ani a fost transportat cu un elicopter SMURD la spitalul de arşi din Bucureşti şi este în stare critică.

07 iul. 2016, 09:21
A vrut să se răzbune, dar şi-a dat foc

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Dorohoi, a ajuns în stare gravă la spital după o răzbunare cu foc. A dat foc unei mașini, dar a fost și el cuprins de flăcări. Mihai a împrumutat în urmă cu ceva timp bani de la o cunoștință, dar a uitat să îi mai returneze. Persoana de la care a luat banii i-a spus în repetate rânduri să îi restituie, dar aceste insistențe l-au enervat la culme pe tânăr.

În noaptea de miercuri spre joi tânărul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, știind unde și-a parcat cel de la care a împrumutat bani mașina a stropit-o cu benzină și i-a dat foc, dar s-a stropit și el din greșeală, astfel că a început imediat să ardă ca o torță. Potrivit stiri.botosani.ro, locatarii care au văzut focul au sunat la 112, la fața locului ajungând în scurt timp pompierii.

Tânărul a luat-o la fugă și a mers acasă unde s-a băgat în cada cu apă rece. Când nu a mai suportat durerile a sunat la 112. Cu arsuri pe 63% din suprafața corpului, acesta a fost transportat la spital, iar în cursul zilei de joi a fost transportat cu o ambulanță la Adjud, de unde va fi preluat de un elicopter SMURD și va fi dus la Spitalul de Arși din București.

Vezi si: Incendiu la Penitenciarul Rahova, provocat de un deţinut. 11 persoane au ajuns la spital