A vrut să vândă o maşină, dar a ajuns în spital cu gâtul tăiat VIDEO

Publicat: Duminică, 12 Mai 2013 10:49 // Actualizat: Duminică, 12 Mai 2013 13:04 // Sursa: RTV.net

Proprietarul unui autoturism a fost înjunghiat în zona gâtului de către un bărbat care a pretins că vrea să cumpere maşina scoasă la vânzare.

În urma publicării unui anunţ de vâmzare a unui autoturism, în valoare de aproximativ 60.000 de euro, proprietarul a fost contactat telefonic de o persoană care s-a arătat interesată să cumpere maşina.

Potrivit IGPR, în data de 10 mai, cei doi s-au întâlnit şi au efectuat câteva curse de probă. Aşa-zisul cumpărător i-a cerut proprietarului să se deplaseze cu autoturismul pentru ca şi soţia sa să-l vadă. Pe o stradă din Bucureşti, s-au întâlnit cu o femeie, care a urcat pe scaunul din dreapta faţă, iar presupusul soţ a trecut pe bancheta din spate, ameniţându-l pe proprietar cu un cuţit şi cerându-i să coboare din maşină.

Proprietarul s-a opus, fiind rănit în zona gâtului şi la două degete, cu un cuţit. Suspectul şi femeia cu care se întâlnise au coborât din maşină şi au fugit, iar victima s-a deplasat la spital, pentru îngrijiri medicale. Victima nu se află într-o stare gravă, viaţa lui nefiind pusă în pericol de înjunghiere, potrivit purtătorului de cuvânt IGPR, Raluca Şeucan.

Agresorul a fost arestat preventiv, acesta fiind eliberat de scurt timp din închisoare.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 mai 16:19
...dau bani să nu mă duc la Poliţie. A zis că-mi dă 8.000 de euro. Pe urmă c-a făcut rost de 6.000“ Agresorul a fost prins de poliţie şi este arestat preventiv. El ieşise cu o săptămână în urmă din închisoare, a stat...
12 mai 11:38
...Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă. Source Article from http://www.rtv.net/a-vrut-sa-vanda-o-masina-dar-a-ajuns-in-spital-cu-gatul-taiat_79321.html
...
1
EUR
4.8286
RON
05 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H