A vrut să VIOLEZE o tânără, însă fata a ripostat. Judecătorul i-a oferit un premiu victimei pentru gestul său

Un bărbat din Marea Britanie a vrut să violeze o tânără de 25 de ani, fără să ştie că aceasta practica de câţiva ani kickboxing. Astfel, fata a reuşit să îl leşine după ce l-a strâns de gât cu piciorul.

20 mai 2015, 17:11

Mark Willis, un bărbat de 39 de ani, a încercat să violeze o tânără, în miezul nopţii, dar victima a ripostat şi a reuşit să îl leşine pe agresor, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Practici sexuale care au îngrozit lumea. Erau căsătoriţi şi o obliga pe soţie să facă …

Astfel, bărbatul a lovit-o de mai multe ori şi a încercat să o dezbrace, imobilizându-i mâinile, însă fata şi-a ridicat piciorul până deasupra umărului agresorului şi i l-a pus după gât, ca apoi să strângă cât a putut de tare. În doar câteva secunde, agresorul a leşinat, iar femeia a putut să scape şi să anunţe poliţia, Willis fiind ulterior prins.

Citeşte şi Un bărbat a fost violat în timpul nopţii de o femeie care i-a intrat în casă: M-am trezit cu ea pe mine VIDEO

Mai mult, judecătorul a fost atât de uimit de gestul tinerei, încât i-a oferit un premiu de 500 de lire deoarece şi-a răpus agresorul. Violatorul îşi aşteaptă în prezent pedeapsa.