A vrut un animal de companie MINUSCUL, dar acum CREŞTE o NAMILĂ, după ce a fost păcălită de vânzător FOTO

O femeie din Marea Britanie şi-a cumpărat de ziua ei un animal de companie inedit, crezând că acesta nu va mai creşte în dimensiuni. Cu toate acestea, după ce a plătit suma de 500 de lire, cu gândul că a achiziţionat un porc pitic, nu mică i-a fost mirarea să descopere după câteva luni că era vorba de de un animal normal, care în trei ani a ajuns la o greutate de 140 de kilograme şi la o lungime de 1.5 metri.

26 aug. 2013, 15:24

Catherine Dawes a fost încântată în momentul în care şi-a cumpărat de ziua ei, în urmă cu trei ani, un porc pitic cu suma de 500 de lire. Cu toate acestea, la scurt timp, ea a realizat că animalul ei nu aparţie unei rase pitice, fiind un porc în toată regula, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Ultima fiţă în Capitală. Cu ce animal s-a plimbat o tânără în centrul Bucureştiului VIDEO

Chiar dacă Dudley are un metru lungime şi o greutate de 140 de kilograme, stăpâna recunoaşte că el a devenit un membru al familiei şi nu mai poate renunţa la el. Astfel, animalul îşi petrece toată ziua uitându-se la televizor în timp ce mănâncă banane.

Citeşte şi A vrut un micro porc, dar s-a ales cu un monstru de peste 100 de kilograme FOTO

Am iubit porcii de când eram copil şi mereu am promis că o să îmi iau unul. Astfel, atunci când am văzut o reclamă pentru micro porci, m-am gândit că ar fi perfect şi ar putea să trăiască alături de noi ca şi un câine. Când l-am luat avea doar nouă săptămâni şi era mai mare decât mă aşteptam, dar am văzut-o pe mamă şi era destul de mică. În mod clar, tatăl era mult mai mare. Noi am crezut că a atins nivelul maxim de creştere atunci când era cât masa de cafea, dar a devenit din ce în ce mai mare„, a povestit femeia, care spune că a fost păcălită de cel care i-a vândut animalul.