A vrut un TATUAJ inedit, însă un „specialist” şi-a bătut joc de el şi a tradus greşit. Ce înseamnă de fapt

Un american a fost păcălit de un artist tatuator şi a rămas pe mână pentru tot restul vieţii cu un cuvânt bizar, crezând că înseamnă de fapt "putere".

15 mai 2015, 10:53

Un fost militar a vrut un desen care să reprezinte greutăţile prin care a trecut cât a fost plecat pe câmpul de luptă, aşa că a ales să îşi tatueze pe mână cuvântul „putere”, scris în ebraică. Cu toate acestea, un evreu care l-a întâlnit pe stradă a realizat că bărbatul a fost păcălit, potrivit Buzzfeed.

Citeşte şi A fost CONCEDIAT din cauza unui TATUAJ pe BUZĂ. Motivul care a deranjat conducerea companiei atât de rău FOTO

Eram în supermarketul Walmart, în Bentonville, ne făceam cumpărăturile, când l-am văzut pe acest bărbat cu un tatuj imens pe braţ. L-am întrebat dacă ştie ce înseamnă şi a răspuns mândru că da: „Înseamnă „putere”, exact că numele meu. Mi l-am făcut în armata”. Nu am avut tăria să-i spun adevărul despre ceea ce scrie acolo„, a povestit bărbatul care a publicat pe Facebook imaginea tatuajului.

Astfel, se pare că  militarul are scris pe braţ cuvântul „matzo”, care descrie un biscuite tradiţional evreiesc. Mai mult, el recunoaşte că a făcut o serie de cercetări şi multe persoane au fost păcălite de traducerile greşite de pe site-urile cu idei de tatuaje.

Citeşte şi A vrut un TATUAJ inedit, însă un „specialist” şi-a bătut joc de el: M-a distrus pe viaţă FOTO