A zburat 640 de km pentru a-l întâlni pe iubitul cunoscut online, dar a avut parte de o mare surpriză

O studentă a zburat 640 de kilometri pentru a-l întâlni pe tânărul din Olanda cu care avea o relaţie de la distanţă. Cei doi s-au întâlnit la Barcelona, unde au întreţinut relaţii intime, iar după aceea au ţinut legătura pe internet.

05 feb. 2018, 08:57
A zburat 640 de km pentru a-l întâlni pe iubitul cunoscut online, dar a avut parte de o mare surpriză

Sophie Stevenson, în vârstă de 24 de ani, a zburat recent la Amsterdam pentru a-l reîntâlni pe Jesse Mateman. Bărbatul nu a apărut, însă, la aeroport, iar şase ori mai târziu tânăra a primit un mesaj de la el: „A fost o glumă!”, dar şi „You were pigged”. „Pulling a pig” este un joc practicat de bărbaţi, în care unul dintre participanţi reuşeşte să cucerească cea mai urâtă sau neatractivă femeie dintr-un grup de fete. În acest caz nu este cazul, deoarece Sophie nu este o persoană neatractivă. „Mi s-a făcut rău pe loc când am aflat”, a declarat ea. 

Când l-a întrebat „Cum poţi să fii atât de crud?”, tânărul a blocat-o pe Stevenson pe toate platformele pe care ţineau legătura.

Incidentul, povestit de Sophie pe o reţea de socializare, s-a viralizat, iar internauţii au condamnat gestul lui Jesse. După această întâmplare, tânăra le-a atras atenţia tuturor celor care au relaţii de la distanţă, via internet, să aibă mare grijă.