Accident CUMPLIT în Braşov! O fetiţă şi bunica ei au murit, iar un băieţel a ajuns la spital, după ce au fost loviţi pe trecere

O fetiţă de 8 ani şi bunica ei au murit, iar un băieţel de 7 ani a fost grav rănit, după ce au fost loviţi de autoutilitară pe o trecere de pietoni din localitatea Bod, judeţul Braşov.

30 sept. 2019, 16:28
Accident CUMPLIT în Braşov! O fetiţă şi bunica ei au murit, iar un băieţel a ajuns la spital, după ce au fost loviţi pe trecere

UPDATE: Vârstnica accidentată pe un drum judeţean, în localitatea braşoveană Bod, a decedat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov, unde a fost transportată, a informat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Marius Leonte.

De asemenea, băiatul de 7 ani, şi el rănit în accident, este în continuare, internat pe secţia de Terapie Intensivă a SCJU.

Ştirea iniţială:

Fetiţa de 8 ani a fost găsită inconştientă, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată.

Femeia, în vârstă de 60 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, unul toracic şi o fractură la un picior, iar băieţelul, în vârstă de 7 ani, are un traumatism cranio-cerebral şi escoriaţii la membre. Aceştia au fost găsiţi conştienţi şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei trei au vrut să treacă strada pe trecerea de pietoni, dar fost loviţi de autoutilitară.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 69 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Fetiţă moartă după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni în Buzău