AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT: Meciul anului în Europa League 1-0

AALBORG - STEAUA 1-0. Steaua a fost învinsă printr-un gol marcat de Enevoldsen, în minutul 72. În momentul de faţă roş-albaştrii se află pe locul 3 în grupă, la două puncte în urma lui Aalborg, şi depinde de jocul rezultatelor în ultima etapă.

26 nov. 2014, 14:36
AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT: Meciul anului în Europa League 1-0

AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 89 Ocazie mare Keşeru, care reia din prima, de la marginea careului mic, pe lângă poartă. Poziţia era totuşi dificilă.

Min. 84 Steliştii cer penalty la un contact al lui Keşeru cu un fundaş advers, arbitrul nu acordă nimic.

Min. 78 Arlauskis are o intervenţie incredibilă la şutul lui Risgard. Danezii au fost aproape de 2-0, dar portarul Stelei a respins de lângă bară!

Min. 77 A doua schimbare la Steaua, Stanciu intră în locul lui Tănase.

Min. 75 Bombă a lui Tănase, mingea trece puţin pe lângă poarta danezilor!

Min. 72 GOOOL Aalborg. Enevoldsen este lansat în careul nostru, Paul Papp alunecă, iar danezul îl învinge pe Arlauskis cu un şut la colţul lung! Aalborg-Steaua 1-0!

Min. 65 Prima schimbare la Steaua, Breeveld intră în locul lui Bourceanu.

Min. 62 Autogol Bourceanu, însă de la margine se semnalizează ofsaid, iar golul danezilor este anulat.

Min. 53 Al doilea galben al meciului, Gorter, pentru fault la Adi Popa.

Min. 50 Luchin centrează de pe dreapta şi Tănase trage din voleu, dar portarul respinge.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 42 Şut Keşeru, pe lângă poarta lui Aalborg!

Min. 39 Şut Keşeru, puţin pe lângă poartă!

Min. 33 Ocazie Aalborg, şut Bruhn, prinde Arlauskis!

Min. 31 Centrare periculoasă Adi Popa, Larsen respinge cu dificultate, iar un fundaş intervine şi respinge în corner.

Min. 27 Primul cartonaş galben al meciului îl primeşte mijlocaşul stelist Bourceanu.

Min. 25 Al doilea şut al lui Keşeru! Execuţia sa de la 20 de metri este prinsă de portarul Nikolai Larsen.

Min. 23 Încă un şut al steliştilor, Chipciu trimite pe lângă poartă.

Min. 21 Steaua ratează cea mai mare ocazie a meciului! Keşeru a şutat puternic, portarul lui Aalborg a respins în faţă, iar un fundaş a trimis mingea în corner.

Min. 17 Şut Bourceanu, de la aproape 30 de metri, mingea trece pe lângă poartă.

Min. 13 Şut Enevoldsen, în cross, pe lângă poarta noastră.

Min. 11 Ocazie Steaua, şutul lui Tănase îl loveşte însă pe Paul Papp, iar mingea iese afară, pe lângă poarta danezilor.

Min. 8 Centrare Tănase în careul danez, Keşeru alunecă şi nu poate prelua mingea.

Min. 5 Danezii au început mai bine şi s-au intalat în jumătatea noastră, steliştii abia dacă au trecut de mijlocul terenului.

Min. 1 A început partida.

STEAUA: Arlauskis – Luchin, Papp, Varela, Filip – Bourceanu, Sînmărtean – Adi Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru.

CLASAMENT GRUPA J
1. Dinamo Kiev 4 3 0 1 8-4 9p
2. STEAUA 4 2 1 1 11-6 7p
3. Aalborg 4 2 0 2 4-8 6p
4. Rio Ave 4 0 1 3 3-8 1p
Se joacă azi: Aalborg – Steaua, Dinamo Kiev – Rio Ave
Ultima etapă (11 decembrie): Steaua – Dinamo Kiev, Rio Ave – Aalborg

AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Antrenorul danezilor de la Aalborg, Kent Nielsen, consideră că Steaua are o linie ofensivă de invidiat, astfel că elevii săi trebuie să fie foarte atenţi în apărare.

„Nu am fost deloc mulţumiţi de felul în care am jucat la Bucureşti în repriza a doua. Asta ne-a arătat valoarea jucătorilor Stelei. Atunci când au avut ocazia, au înscris”, a declarat Nielsen, la conferinţa de presă care a prefaţat duelul de joi, de la ora 20, transmis în direct la Digi Sport 1.

„Chipciu este un jucător foarte bun. E un jucător extraordinar. Dar cred că, în general, Steaua arată formidabil în atac. Sunt jucători foarte tehnici. Keşeru de exemplu, care a dat gol şi la naţională. Aşa că va trebui să fim foarte buni în mod special în apărare”, a adăugat tehnicianul nordicilor.

Kent Nielsen speră că echipa sa va confirma prestaţiile bune de pe teren propriu din acest sezon.

„Am arătat că jucăm bine acasă şi sper că meciul de mîine va fi unul echilibrat. Nu e imposibil, dar va trebui să jucăm de două ori mai bine faţă de prima repriza de la Bucureşti”, a spus antrenorul de 52 de ani.

În acelaşi timp, mijlocaşul Rasmus Wurtz a recunoscut că el şi colegii săi sunt încă urmăriţi de eşecul categoric suferit în meciul tur, pe Arena Naţională.

„Steaua este o echipă bună, ne-am dat seama de asta după ce am pierdut cu 6-0 la Bucureşti. Chiar dacă a trecut mult timp de atunci, jucătorii încă îşi amintesc acel meci”, a afirmat internaţionalul danez.

AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT

„Nu va fi un meci uşor. Cei de la Aalborg joacă foarte bine acasă, dar Steauapoate cîştiga. Steliştii au experienţă şi valoare şi au şanse mari de victorie.

Absenţele vor conta mult, mai ales cea a lui Lukas Szukala. El era un pion important în apărare. Dar jucătorii care vor intra au valoare, sînt jucători de naţională şi nu vor avea probleme. Important e ca cine intră să prindă o zi bună şi să fie inspiraţi”, a declarat Gică Hagi la DolceSport.


AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT, PARIURI. Calificarea vine în proporţie de 100 % în cazul în care Steaua cîştigă în Danemarca! Steaua tînjeşte după o victorie acolo! În acest fel ar obţine calificarea în „16-imile” Ligii Europa, rămînînd să se bată cu Dinamo Kiev la Bucureşti pentru şefia grupei. Dacă ne uităm doar la rezultatul tur dintre Steaua şi Aalborg, 6-0 pentru români, am zice că va fi floare la ureche pentru „roş-albaştri”. Din păcate, nici un meci nu seamănă cu altul. Aalborg a arătat oscilaţii de formă care o pot lua prin susprindere pe Steaua. A bătut-o fără drept de apel pe Dinamo Kiev în Danemarca, exact după etapa în care ucrainienii au învins-o pe Steaua cu 3-1 la Kiev. Aşa că echipa lui Gîlcă ar trebui să fie foarte atentă. Un rezultat de egalitate acolo n-ar fi prea bun, întrucît, în ultima etapă, Aalborg merge pe terenul ultimei clasate, Rio Ave.
1,43 este cota pentru „X2″

AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT.  La Steaua nu curge numai lapte şi miere. Rezultatele bune ale echipei şi prestaţiile excelente ale unor fotbalişti nu au adus numai zîmbete în cadrul clubului. Unii dintre jucătorii care au evoluat mai puţin au început să se plîngă de faptul că evoluează foarte puţin. Printre aceştia se numără şi fostul căpitan, Alex Bourceanu, a cărui situaţie în Ghencea este extrem de ingrată. Conform surselor FANATIK.RO, mijlocaşul este foarte nemulţumit de modul în care este tratat de antrenorul Costel Gâlcă şi vrea să plece!

AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT.. Titular incontestabil înainte de plecarea la Trabzonspor, în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf, Alex Bourceanu a acceptat să se întoarcă la echipa campioană, sub formă de împrumut, pentru a avea meciuri în picioare. Doar că socoteala din tîrg nu a coincis cu cea din… Ghencea. Astfel, la revenire, Bourceanu s-a trezit că este abia a patra variantă pe postul de mijlocaş central, fiind preferaţi înaintea lui Sănmărtean, Prepeliţă şi Breeveld. „Este foarte supărat. Nu se aştepta la aşa ceva. Cînd a semnat, i s-a promis că va fi folosit titular. A tras foarte tare la antrenamente, a revenit mai rapid decît era estimat şi şi-a dorit enorm să ajute Steaua. Doar că toate eforturile lui s-au lovit de un zid şi acum e foarte dezamăgit!”, afirmă surse din anturajul echipei pentru FANATIK.RO.


AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT, meci care va fi LIVE BLOG pe ProSport joi, de la ora 20:00, pare să fie meciul decisiv pentru campioana României în încercarea de a-şi asigura prezenţa în primăvara Europa League. Meciul retur cu deţinătoarea titlului din Danemarca vine după un 6-0 pe Naţional Arena, meci care în ciuda scorului categoric a avut o desfăşurare inedită. Cu toate că Aalborg a dominat prima repriză şi a ratat cel puţin trei ocazii uriaşe, echipa lui Gâlcă a întors meciul în partea a doua şi a câştigat fără drept de apel. Chiar şi cu acest avantaj moral, Costel Gâlcă are de gestionat o partidă mult mai dificilă acum, la asta contribuind mai mulţi factori pe care ProSport îi prezintă în acest articol.

AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT: Se arbitrează nemţeşte

Meciul dintre Steaua Bucureşti şi campioana Danemarcei, Aalborg BK, programat joi, în Grupa J a competiţiei de fotbal Europa League, va fi arbitrat de germanul Felix Zwayer, potrivit clubului din Ghencea.

Zwayer va fi ajutat la Aalborg de arbitrii asistenţi Guido Kleve şi Markus Haecker, în timp ce arbitri asistenţi adiţionali au fost desemnaţi Tobias Stieler şi Robert Hartmann. Rolul celui de-al patrulea oficial va fi îndeplinit de Frank Willenborg.

Delegatul UEFA pentru partida din Danemarca este scoţianul John Taylor, în timp ce arbitrii vor fi supervizaţi de către grecul Georgios Bikas.

Zwayer este un arbitru în vârsta de 33 de ani, care oficiază în Bundesliga din 2009, iar din 2012 a fost delegat la partide internaţionale.

A mai arbitrat o singura partidă a unei echipe româneşti până acum, meciul Rapid – Heerenveen 1-0, din preliminariile Europa League, în sezonul 2012-2013.

AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT la nivelul jucătorilor: CU CINE ACOPERĂ GÂLCĂ ABSENŢELE?

Campioana României are probleme serioase de efectiv înaintea meciului retur cu Aalborg. Deşi a demonstrat faptul că are un lot suficient de puternic pentru a suplini majoritatea absenţelor, Steaua va trebui să se descurce în Danemarca fără trei piese deosebit de importante. Andrei Prepeliţă şi Lukasz Szukala sunt suspendaţi pentru acest meci, iar Raul Rusescu este ieşit de o bucată bună de timp din calcule în urma accidentării suferite în jocul cu ASA Tg. Mureş. În acest condiţii, Gâlcă va trece în primul „11” fotbalişti obişnuiţi în ultima perioadă cu statutul de rezervă. Luchin va trece în centrul liniei defensive pentru a face cuplu cu Varela, hotărâre luată şi datorită prestaţiilor excelente pe care „reprofilatul” Paul Papp le-a avut pe postul de fundaş dreapta. În linia de mijlocaşi la închidere, alături de Sânmărtean – cel cu profil ofensiv şi atribuţii de coordonator – va intra Alexandru Bourceanu, o soluţie pe care Gâlcă pare să o prefere acum în dauna lui Nicandro Breeveld.

Echipa probabilă a Stelei în meciul retur cu Aalborg:

Arlauskis – Papp, Luchin, Varela, Filip – Bourceanu, Sânmărtean – Popa, Chipciu, Tanase – Keşeru