Abi Talent, umilit în plină stradă. Imaginile filmate au devenit virale VIDEO

Abi Talent, care se auto-intitulează "Regele României", a fost umilit în plină stradă, în zona Berceni.

11 dec. 2019, 20:27
Abi Talent, umilit în plină stradă. Imaginile filmate au devenit virale VIDEO

Abi Talent a devenit popular în social media, dar după ce a început să aibă o atitudine ostilă cu cei din jurul lui fanii au ajuns să îi critice comportamentul. Astfel, artistul a fost „urecheat” în plină stradă de un tânăr care a făcut public motivul pentru care a ajuns să recurgă la acest gest: Abi Talent ar fi avut un comportament neadecvat față de o fetiță!

„Dacă cineva îmi face mie ce i-am făcut eu lui, îmi dau eu viaţa, dacă poate să-mi facă mie cineva. Eu am 17 ani, sunt un copil şi nu am frică de nimic. L-am luat de ureche ca să nu mai aibă figuri”, a spus Marco, pe reţelele sociale.

Abi Talent, momente teribile într-un club de fiţe din România. I-au spart paharul în cap!

Abi Talent a explicat, într-un story de pe Instagram, cum s-a petrecut exact incidentul: „S-a întâmplat să nu am prieteni în momentul ăla. La un moment dat, văd trei d-ăştia aşa, cum vin spre mine, aşa mari. Gorile, vezi Doamne! Eu îl ştiam pe ăsta pe Instagram că mă ameninţă de un an de zile şi nu îi dau importanţă. Se dădea fratele meu. Bă, mi-ai rupt inima, bă! Aveam încredere în tine. M-ai făcut să cred că îmi eşti prieten. Voiaţi să nu mai aveţi Regele României? Voiaţi să mor?”.