Absurd. Un fotbalist a jefuit o prostituată, a fugit cu bicicleta şi a fost prins de un transsexual

Ousmane Drame, jucător la Lecce, s-a înţeles cu o prostituată să-i ofere acesteia un telefon mobil în schimbul serviciilor sexuale, dar apoi i-a furat acesteia geanta şi a încercat să se facă nevăzut.

24 apr. 2013, 16:10
Absurd. Un fotbalist a jefuit o prostituată, a fugit cu bicicleta şi a fost prins de un transsexual

O scenă de un comic absurd, care are ca personaj principal un fotbalist, s-a petrecut într-una din nopţile trecute în Italia. Francezul Ousmane Drame, fotbalist la Lecce, a mers la o prostuată de origine nigeriană, iar în schimbul serviciilor sexuale cei doi s-au înţeles ca Drame să îi ofere femeii un iPhone 5.

Totuşi, francezul se pare că nu s-a împăcat pe deplin cu această tranzacţie. Văzând că femeia a pus telefonul în poşetă, el n-a stat prea mult pe gânduri şi i-a furat acesteia geanta, fugind apoi de la locul faptei cu o bicicletă. Numai că lucrurile nu s-au oprit aici, iar Drame a fost urmărit şi pentru că nu a pedalat destul de repede el a fost prins din urmă de un travestit, prieten al nigeriencei. În cele din urmă, la faţa locului a sosit şi poliţia, care l-a acuzat pe Drame că l-ar fi rănit pe transsexual când acesta a încercat să-i smulgă geanta din mâini.

Clubul Lecce a luat deja atitudine în acest caz, l-a suspendat pe Drame pe termen nelimitat şi a anunţat că dacă faptele se vor confirma contractul va fi reziliat, iar jucătorul va fi acţionat în instanţă, pentru prejudiciile de imagine aduse grupării Lecce.