Absurditate la nivel maxim! Fiul unui milionar prins la furat în magazin. Bărbatul a fost reținut în județul Gorj

Fiul unui milionar a fost prins la furat în supermarket! Totul s-a întâmplat în județul Gorj, iar bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost reținut de Poliție.

10 ian. 2024, 11:59
Absurditate la nivel maxim! Fiul unui milionar prins la furat în magazin. Bărbatul a fost reținut în județul Gorj
Absurditate la nivel maxim! Fiul unui milionar prins la furat în magazin. Bărbatul a fost reținut în județul Gorj

Știrea din Gorj a provocat un șoc în comunitate, după ce Florin Valentin Mircescu, fiul patronului de la Total, a fost reținut în legătură cu acuzații de furt calificat și înșelăciune. Acesta, în vârstă de 37 de ani, a fost reținut în data de 5 ianuarie sub suspiciunea că a modificat prețurile unor produse achiziționate într-un hipermarket din Târgu Jiu, inducând în eroare personalul de casă.

Citește și: Accident violent în județul Gorj. Doi pietoni, mamă și fiu, au fost uciși de un șofer de 24 de ani

Potrivit polițiștilor, Mircescu Junior este acuzat că a operat schimbări la prețurile unor produse, generând un prejudiciu în valoare de 1.400 de lei, utilizând această metodă de înșelăciune. Individul este cunoscut în calitate de fiu al lui Florin Mircescu, un influent om de afaceri în Târgu Jiu, cunoscut pentru deținerea magazinelor Total.

„La data de 5 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 37 de ani, din localitate, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat și înșelăciune, în formă continuată.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că acesta, în ziua de 14 decembrie 2023, în timp ce se afla într-un supermarket din incinta unui centru comercial, din municipiu, ar fi indus în eroare casiera, prin faptul că ar fi schimbat preţurile mai multor produse achiziționate, iar la casa de marcat a achitat o sumă mai mică, creând un prejudiciu de aproape 1.400 de lei.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că, la data de 8 decembrie a.c., cel în cauză, prin folosirea aceleiași metode, și-ar mai fi însușit și alte bunuri. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale”, se arată în precizarea Poliției din Gorj.

Citește și: Doi adolescenți din Gorj, de 15 și 13 ani, au furat o mașină parcată cu cheile în contact și au plecat la colindat. Au mers 25 de kilometri până la Rânca