AC MILAN – CSU CRAIOVA: 2-0 Oltenii, eliminaţi din EUROPA LEAGUE

CS U Craiova a pierdut meciul retur jucat pe San Siro, 0-2 în fața lui AC Milan, și a fost eliminată din turul al treilea al Europa League cu scorul de 0-3 la general.  

03 aug. 2017, 07:49
AC MILAN – CSU CRAIOVA: 2-0 Oltenii, eliminaţi din EUROPA LEAGUE

AC MILAN – CSU CRAIOVA 2-0

La partida de pe San Siro au asistat 65.763 de spectatori, iar AC Milan a avut încasări totale de peste două milioane de euro la meciul contra Craiovei, care a marcat revenirea fotbalului european pe arena milaneză.

Min. 52: 2-0, Cutrone majorează diferenţa

Min. 20: Ocazie uriaşă Mitriţă, singur cu portarul

Min. 8, 1-0, Bonaventura deschide scorul

Echipele de start:

AC Milan: Donnarumma – Conti, Zapata, Musacchio, Rodriguez – Kessie, Bonaventura, Locatelli – Niang, Suso, Cutrone.

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelici, Ferreira – Rossi, Zlatinski, Bancu – Vagenin, Băluță, Mitriță.

 

 

MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Antrenorul italian al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la stadionul ”San Siro” din Milano, că ”alb-albaştrii” au şansa lor în meciul de joi, cu AC Milan, din preliminariile Europa League. MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. În tur, oltenii au pierdut cu 1-0. MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE

MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Nu banii joacă 

MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. „Nu banii intră pe teren: ei sunt unsprezece, noi unsprezece, cu o minge şi un arbitru, trebuie să ne gândim să jucăm meciul, nu la altceva”, a afirmat Mangia, citat de presa italiană.  

 

MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. ”Trebuie să facem ca la Severin: au fost momente în care a trebuit să ne apărăm, altele în care am atacat. Mâine e mai dificil, deoarece plecăm de la un rezultat nefavorabil şi trebuie să fim curajoşi şi să înţelegem momentele importante ale meciului şi să le interpretăm bine”, a mai spus Mangia. 

MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Stadion plin ochi

MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. ”Sunt curios şi eu să văd cum va recepţiona echipa efectul San Siro: cel mai important lucru va fi acela de a ne ocupa doar de joc, dar cred că pentru băieţi va fi o satisfacţie. Felicitări suporterilor lui Milan, să umpli San Siro pe 3 august este un mare rezultat”, a afirmat tehnicianul echipei craiovene. 

MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. „Ştim că va fi un meci dificil, contra unei echipe de un nivel foarte înalt, dar dorinţa noastră este aceea de a face o partidă cel puţin la fel, dacă nu mai bună, faţă de ce am făcut-o la Severin. Nu ştiu dacă Montella va face schimbări, poate două sau trei, noi ne-am obosit pentru meciul cu FCSB, deoarece am avut doar două zile de recuperare. (…) E un meci special, deoarece e primul pe care trebuie să îl jucăm, cum a fost şi cel de duminică (1-1 cu FCSB)”, a mai comentat Devis Mangia. 

MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Oltenii au și ei italienii lor

MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Mijlocaşul italian Fausto Rossi, transferat vara aceasta de echipa din Bănie, a declarat la conferinţa de presă: „Ştim că este a doua parte din cele 180 de minute, suntem conştienţi că va fi o partidă dificilă, dar vom încerca să fim pregătiţi să dăm maximum, pentru a da un semnal că vrem să construim un proiect frumos”. 

MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. ”Nu-mi place să vorbesc de procente, îmi place să mă gândesc că jucând meciul nostru continuăm parcursul nostru crescător. La final, vom face conturile. În acest moment meciul este singurul lucru la care mă gândesc, am semnat pe doi ani cu Craiova, iar contractele trebuie respectate, apoi vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus Rossi. 

MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Fără favoruri pe teren

MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. ”Nu ştiu cum vom fi primiţi, dar în orice caz, suntem adversari, iar mentalitatea este aceea de a ‘omorî’ adversarul din punct de vedere sportiv, nu ne vor face favoruri, dar aşa e normal, aşa e fotbalul. Fiecare meci internaţional e special, cu atât mai mult pe San Siro: ştim care sunt obiectivele noastre şi vom încerca să facem ca fiecare meci să fie special”, a conchis Rossi. 

MILAN-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. AC Milan şi CS Universitatea Craiova se vor înfrunta, joi, de la ora 21,45 (ora României), pe stadionul San Siro din Milano, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al Europa League. În prima manşă, AC Milan s-a impus cu scorul de 1-0 la Drobeta-Turnu Severin. 

CS Universitatea Craiova a făcut o figură frumoasă joia trecută, la Severin, chiar dacă a pierdut cu 1-0 prima manșă a întâlnirii cu AC Milan. Gruparea din Bănie este decisă să se autodepășească astăzi, de la ora 21.45 (Pro TV), pe „San Siro”, în manșa a doua a turului trei preliminar al Ligii Europa și să dea peste cap calculele hârtiei, care îi dau pe „diavoli” drept câștigători cerți. „Trebuie să mergem la Milano, să fim curajoşi şi să ne jucăm şansa”, a declarat tehnicianul oltenilor, Devis Mangia. „Va fi un meci unic pentru noi. Trebuie să stăm bine în teren, cum am făcut-o și la Severin, să fim concentrați și să jucăm cu plăcere”, a punctat căpitanul Alex Băluță.

Echipa antrenată de Devis Mangia a plecat ieri, de pe Aeroportul Internaţional Craiova, cu o cursă charter spre Milano, iar aseară jucătorii au susținut antrenamentul oficial premergător partidei retur.

AC MILAN – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE PROTV: AC Milan – CSU Craiova se joacă mâine seară, de la 21:45. Vincenzo Montella, antrenorul italienilor, a susținut azi o conferință de presă în care a vorbit despre meciul cu oltenii din turul III al preliminariilor Europa League. „Sperăm să fim mai bine fizic acum. Este un meci care necesită o atenție foarte mare. Dacă nu suntem concentrați 100%, riscăm să avem probleme. Mâine contează rezultatul. Trebuie să fim umili și să respectăm adversarul.

Nu știu cum vor juca cei de la CSU. Sunt foarte bine organizați, se apară bine și au viteză în atac.

Andre Silva, Calhanoglu și Suso ar putea fi titulari. Este emoționant să jucăm pe San Siro cu 60.000 de fani. Este o satisfacție, dar și o responsabilitate”, a spus Montella la conferința de presă, potrivit Corriere dello Sport.

 Antrenorul italian al oltenilor a lăsat de înțeles că nu este impresionat de campania de achiziții a Milanului din această vară, deși rossonerii au cheltuit aproape 200 de milioane de euro, pentru a aduce jucători precum Leonardo Bonucci, Andre Silva sau Hakan Calhanoglu.

„Banii nu intră pe teren. Vom fi 11 la 11, cu o minge și un arbitru. Mâine va fi dificil pentru că pornim de la un rezultat nefavorabil. Milan este o echipă mare, Milan era o echipă mare atunci când am înfruntat-o”, a precizat fostul antrenor al echipei naționale Under 21 a Italiei.

„Sunt curios cum va reacționa echipa. Pentru băieți este o satisfacție însă. Îi felicit și pe fanii Milanului. Este o mare realizare să umpli San Siro pe 3 august”, a mai spus Mangia.

 

AC MILAN – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE PROTV: Fost jucător în Italia, antrenorul Dan Petrescu a prefațat pentru Gazzetta dello Sport meciul din această seară, considerând că oltenii au șanse minime să se califice. „În fotbal orice e posibil, dar Craiova ar mai fi putut spera în cazul unui egal în tur, care ar fi fost normal la cum s-a jucat. Aşa, nu! E mult prea greu”, consideră actualul antrenor al celor de la CFR Cluj.

Interesul pentru partida de pe „San Siro” este foarte mare. Oltenii au avut alocate peste 5.000 de bilete, iar trupa lui Devis Mangia va juca în faţa unui stadion aproape plin, la ora partidei fiind aşteptaţi peste 65.000 de suporteri.

Confruntarea AC Milan – CS Universitatea Craiova va fi arbitrată de o brigadă din Bulgaria. Central va fi Nikola Popov, asistenți Georgi Todorov și Martin Venev, iar rezervă Stanislav Todorov.

AC MILAN – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE PROTV: 

 

AC MILAN – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE PROTV: 

CRAIOVA-AC MILAN: 0-1 Oltenii pierdură la limită în tur

UPDATE. Formaţia CS Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, pe teren propriu, de echipa AC Milan, scor 1-0 (1-0), în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Pentru CS Universitatea Craiova acesta a fost meciul de debut în cupele europene.

Echipa CS Universitatea Craiova este condusă, scor 1-0, de AC Milan, la pauza meciului din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

 

Echipe de start: 

Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag – Zlatinski – Gustavo, Mitriţă, F. Rossi, Bancu – Băluţă

Rezerve: Mitrovic – Tiago Ferreira, Screciu, Mateiu, Mihai Roman, Bărbuţ, Barthe 

Antrenor: Devis Mangia

Milan: Donnarumma – Abate, Zapata, Musacchio, R. Rodriguez – Kessie, Montolivo, Bonaventura – Borini, Cutrone, Niang

Rezerve: Storari – Mauri, Andre Silva, Conti, G. Gomez, Antonelli, Locatelli

Antrenor: Vincenzo Montella

În total, Milan a primit 1.300 de bilete pentru partida de joi, însă italienii nu vor epuiza toate tichetele, iar echipa lui Montella va fi susținută de aproximativ 1.000 de oameni. În jur de 200 de suporteri vor face deplasarea din Italia, la care se adaugă tot atâția din România. În ziua meciului, un autocar cu fani va pleca din București spre Turnu Severin.

„Unul din lucrurile extrem de interesante despre viitorul nostru adversar este antrenorul Devis Mangia, o veche cunoștință a fotbalului italian. Ajuns la Craiova în vară, Mangia a antrenat în Serie A, la Palermo, dar și la Naționala U21 a Italiei cu care a ajuns până în finala Euro 2013” au mai scris italienii, care i-au evidențiat pe Rossi și Gustavo din formația olteană.

 DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE CRAIOVA-AC MILAN:

 Antrenorul oltenilor, Devis Mangia, e sigur că Vincenzo Montella va trimite pe teren cel mai bun 11 posibil, dar va încerca să atace un Milan care a transferat jucători de aproape 200 de milioane de euro în această vară.

”Nu va fi simplu. Mergem pe teren să dăm maximum din tot ce avem pentru un rezultat pozitiv, vom vedea apoi dacă vom avea succes. Ideea de joc a Milanului am studiat-o, am văzut și anul trecut multe meciuri, dar acum Milan e diferită de ce a fost până acum.

Milan revine în Europa după câțiva ani, în Italia e emulație mare, Milan va juca cu cea mai bună formație posibilă, e sigur. Suporterii vor fi interesați să vadă cum arată Milanul. Mă interesează partida de mâine, intrăm în teren să ne arătăm calitățile contra unei echipe mari.

Vedem mâine seară cine joacă, concepția de joc rămâne aceeași. Jucătorii vor da maximum din ce pot pe teren, asta mă interesează”, a spus Mangia, într-o conferință de presă.

Oltenii vor lua cu asalt arena din Severin, acolo unde 18.000 de fani vor face o atmosferă incendiară. De partea cealaltă, rossonerii au vândut deja 33.000 de bilete pentru returul de săptămâna viitoare.

”Trebuie să avem încredere. Dacă respectăm ce ne-a zis antrenorul le vom pune probleme. Trebuie să tratăm serios meciul și sigur vom reuși. Sunt emoții, e debutul nostru în Europa, acest oraș a dus lipsa, sper să intrăm cu devotament, să credem în noi, să fim încrezători chiar dacă întâlnim una din cele mai bune echipe din Europa și să ieșim cu capul sus”, a comentat Alexandru Băluță.

”E o partidă deosebită pentru oraș, pentru suporteri, vom da tot ce avem mai bun pentru a-i face fericiți. Știu că lipsim din Europa de 17 ani. Suntem foarte liniștiți, să revenim în Europa e important, Sper să facem o figură frumoasă. M-au sunat mulți prieteni din Italia. Sigur poate fi o oportunitate să jucăm un meci bun, fără să fim stresați, și să credem în șansele noastre”, a completat Fausto Rossi.

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE CRAIOVA-AC MILAN: Craiova se va duela cu marele Milan în turul 2 preliminar al Europa League, iar manșa tur de joi, care se va disputa la Severin, de la ora 21:00, va fi transmisă în direct de Digi Sport 1

UNIVERSITATEA CRAIOVA-AC MILAN LIVE VIDEO DIGI SPORT

Click aici pentru a vedea Universitatea Craiova – AC Milan 

Echipe de start: 

Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag – Zlatinski – Gustavo, Mitriţă, F. Rossi, Bancu – Băluţă

Rezerve: Mitrovic – Tiago Ferreira, Screciu, Mateiu, Mihai Roman, Bărbuţ, Barthe 

Antrenor: Devis Mangia

Milan: Donnarumma – Abate, Zapata, Musacchio, R. Rodriguez – Kessie, Montolivo, Bonaventura – Borini, Cutrone, Niang

Rezerve: Storari – Mauri, Andre Silva, Conti, G. Gomez, Antonelli, Locatelli

Antrenor: Vincenzo Montella

Meciul va începe la ora 21.00 şi se va juca la Drobeta Turnu Severin. Dacă pentru olteni este debutul în cupele europene, milanezii revin în competiţiile continentale după o pauză de 1.234 de zile. În martie 2014 a jucat Milan-ul ultimul meci în Europa, iar interesul tifosilor este uriaş, fiind deja vândute 41.000 de bilete pentru meciul retur, de pe San Siro.

UNIVERSITATEA CRAIOVA-AC MILAN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Entuziasm este şi printre olteni, interesul în jurul partidei fiind uriaş. „Partida de joi este foarte importantă pentru noi toți, pentru oraș, pentru club, pentru suporteri. Va fi un meci dificil, dar ne vom juca șansele, inclusiv cu ajutorul suporterilor. Mă interesează ca jucătorii să dea maximum, așa cum au făcut-o și până acum. Ceea ce mă bucură este faptul că suporterii noștri vor veni mâine în număr mare și vor umple stadionul. Îmi pare rău însă că nu vom juca pe un stadion mai mare, unde să încapă toți susținătorii Craiovei„, spune noul antrenor al Craiovei, italianul Devis Mangia.

UNIVERSITATEA CRAIOVA-AC MILAN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Municipalitatea oraşului Craiova anunță instalarea unui ecran gigan în Centrul Vechim pentru vizionarea partidei dintre CSU Craiova și AC Milan. „Primăria Municipiului Craiova marchează revenirea Universității Craiova in cupele europene, organizând un eveniment dedicat tuturor suporterilor din Bănie. Piața “Fratii Buzești” se va transforma intr-o peluza a unei mari iubiri! Pe un impresionant ecran, mâine va fi transmisă partida tur, dintre Universitatea Craiova și A.C Milan, meciul începând cu ora 21.00”, a declarat viceprimarul Adrian Cosman.

Echipe probabile: