Accident aviatic în Rusia, un elicopter pilotat de un campion mondial s-a prăbuşit. Trei persoane au murit pe loc

Potrivit autorităţilor, epava arsă a elicopterului a fost găsită duminică în apropiere de vulcanul Uson.

18 iul. 2022, 06:36
Accident aviatic în Rusia, un elicopter pilotat de un campion mondial s-a prăbuşit. Trei persoane au murit pe loc

Accident aviatic în Rusia. Campionul mondial la biatlon pentru juniori, Igor Malinovskii, pilota elicopterul. Oraşul său natal Kamceatka a confirmat decesul.

Elicopterul fusese dat dispărut sâmbătă. Conform informaţiilor difuzate de mass-media, echipele de salvare au suspectat iniţial că pilotul ar fi făcut o pauză din cauza vremii nefavorabile.

Accident aviatic! Avion prăbuşit într-un cartier rezidenţial imediat după decolare. Persoanele aflate la bord au murit pe loc
Preşedintele Uniunii Internaţionale de Biatlon (IBU), Olle Dahlin, citat de agenţia de presă TASS, a afirmat că întreaga comunitate de biatlon îşi va aminti de Malinovskii ca de un mare atlet.

Zborurile cu elicopterul sunt unele dintre cele mai importante atracţii turistice din peninsula Kamceatka, care este o destinaţie populară pentru mulţi iubitorii de natură datorită vulcanilor, gheizerelor şi izvoarelor termale.

Accidentele de elicoptere sunt frecvente în zonă din cauza schimbărilor bruşte de vreme.

Rachetele HIMARS ar putea SCHIMBA soarta războiului din Ucraina! Ministrul Apărării de la Kiev: Le putem folosi cu precizie