Accident aviatic în SUA: Un avion s-a prăbuşit peste AEROPORTUL din KANSAS. Cel puţin 9 morţi VIDEO

Cel puţin nouă persoane au murit, joi, după prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni peste o clădire a unui aeroport din Kansas, în centrul Statelor Unite, au anunţat autorităţile.

30 oct. 2014, 20:33

Aparatul bimotor a lovit turnul clădirii la scurt timp după decolare, în timp ce încerca să revină pe pista aeroportului Wichita Mid-Continent, a explicat Agenţia federală a aviaţiei (FAA), citată de AFP, potrivit Agerpres.

Accidentul se crede că s-a soldat cu cel puţin nouă morţi. Anterior, surse aeroportuare raportau că s-au găsit patru cadavre şi cinci persoane grav reănitew, care au fost transportate la spital.  Echipele de salvare încă încercau să găsească alte patru persoane care se aflau în interiorul clădirii, au precizat responsabili locali într-un comunicat, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un avion s-a prăbuşit în SUA

Aproximativ o sută de persoane se aflau în clădire când a fost lovită joi dimineaţă, provocând un incendiu puternic, a declarat poliţia.

Pompierii au avut nevoie de mai multe ore pentru a stinge focul. Aeroportul a rămas totuşi deschis joi şi unele zboruri au fost anulate.