Accident cu 2 morţi şi 2 răniţi în Dolj. Victimele se îndreptau spre locul de muncă VIDEO

Doi oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi grav într-un accident rutier care a avut loc vineri dimineaţa, pe DJ 561 în judeţul Dolj. Victimele se îndreptau spre locul de muncă.

21 iul. 2017, 08:48
Accident cu 2 morţi şi 2 răniţi în Dolj. Victimele se îndreptau spre locul de muncă VIDEO

Grav accident în judeţul Dolj! Doi oameni au murit şi alţi doi au ajuns la spital în urma unui impact violent dintre trei maşini. Unul dintre şoferi nu s-a asigurat înainte de o depăşire şi a intrat într-un autotursm ce circula regulamentar.

„Pe DJ 561 între Segarcea şi Calopăr, un autoturism Cielo a intrat în depăşire neregulamentară a unui autoturism Skoda, pe care l-a acroşat în depăşire, şi a lovit frontal un alt autoturism Opel. În Cielo se afla şoferul şi două persoane, pe bancheta din spate, care au decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dolj, Cătălin Dochia.

Cei doi bărbaţi decedaţi, unul de 51 de ani şi altul de 24 ani, ambii din Segarcea, mergeau către serviciu. Şoferul autoturismului, un tânăr de 25 ani, a suferit mai multe răni şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

Potrivit mediafax, la spital a ajuns şi o femeie de 44 ani, din Craiova, care se afla la volanul autoturismului lovit frontal. Aceasta mergea către locul de muncă, în Valea Stanciului.

Cel de-al treilea autoturism implicat în accident a suferit avarii minore.

Poliţiştii vor întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeste şi: Accident grav în Tulcea. Trei persoane au fost rănite după ce au intrat cu maşina într-un copac. Elicopterul SMURD a intervenit