Accident cu 3 maşini implicate în Bistriţa. Un bărbat a murit, o altă persoană a rămas încarcerată FOTO

Un accident foarte grav s-a produs luni seară pe un drum din Tiha Bârgăului, județul Bistrița. O persoană a murit, alta a suferit răni grave și a fost transportată la spital.

27 aug. 2019, 06:10
Accident cu 3 maşini implicate în Bistriţa. Un bărbat a murit, o altă persoană a rămas încarcerată FOTO

Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Județean, trei autoturisme au fost implicate, scrie spynews.ro. Accidentul a fost provocat de bărbatul de 54 de ani care a murit. Acesta a fost găsit conștient, dar ulterior a intrat în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Citeşte şi Tragedie pe şosea: Un afacerist, bucătarul său şi încă un angajat AU MURIT într-un teribil accident

„Conform primelor date, un bărbat de 54 de ani, din Prundu Bârgăului, care conducea un autoturism pe direcția de mers Mureșenii Bârgăului-Bistrița, posibil din cauze medicale, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar din sens opus și care era condus de o femeie, iar mai apoi a ricoșat într-un alt autoturism care circula pe aceeași direcție de mers și care era condus de un tânăr de 18 ani, din Bistrița Bârgăului”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Tânărul de 23 de ani rămas încarcerat a fost scos dintre fiare și transportat de urgență la spital. Ceilalți doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.