Accident cu 5 răniţi după ce un cal a ieşit în drum din faţa crâşmei în care bea stăpânul

Cinci oameni au fost răniţi în urma coliziunii dintre două autoturisme, accidentul având loc după ce unul dintre conducătorii auto s-a trezit în faţă cu o căruţă nesemnalizată. Accidentul s-a petrecut la intrarea în Gura Humorului dinspre Păltinoasa. Din ancheta ulterioară a poliţiei a rezultat că atelajul hipo nu era condus de nimeni, calul plecând singur din faţa crâşmei în care se afla stăpânul său.

19 feb. 2015, 12:24
Accident cu 5 răniţi după ce un cal a ieşit în drum din faţa crâşmei în care bea stăpânul

Gheorghe B., un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Frasin, conducea un autoturism Dacia Logan, iar la un moment dat a virat brusc la stânga, pentru a evita căruţa pe care a observat-o în ultimul moment în faţa sa, scrie monitorulsv.ro. Din ancheta poliţiei rezultă că autoturismul Dacia a acroşat uşor roata din partea stânga spate a căruţei, după care a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism Hyundai care circula regulamentar din sens opus.

Citeşte şi O ambulanţă care transporta un pacient, implicată într-un accident rutier

Al doilea autoturism, condus de un cetăţean englez în vârstă de 45 de ani, a fost proiectat în şanţul din partea dreaptă a sensului său de mers. În acest autoturism se aflau cinci oameni, membri ai aceleiaşi familii. Şoferul, din Liverpool, soţia acestuia, cetăţean român, cei doi copii ai acestora, de 6 şi 8 ani, şi ei cetăţeni englezi, şi tatăl femeii, domiciliat în Bucureşti. Cei cinci se aflau în vacanţă, cu o maşină închiriată din Bucureşti.

Cei patru pasageri din Hyundai şi şoferul autoturismului Dacia au fost răniţi uşor în urma accidentului.

După ce au efectuat verificări, poliţiştii rutieri l-au identificat pe proprietarul atelajului hipo, un anume Ion Pazari, în vârstă de 63 de ani, din Gura Humorului.

Citeşte şi Un bărbat de 77 de ani a ajuns cu maşina în râu. Era BĂUT şi avea VITEZĂ

„Căruţaşul consuma băuturi alcoolice în incinta unui local situat la o distanţă de aproximativ 400-500 de metri de locul accidentului”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene. El a arătat că în urma verificărilor cu aparatul etilotest a rezultat că cei doi şoferi nu consumaseră alcool. În ceea ce-l priveşte pe proprietarul atelajului hipo, acesta avea o concentraţie de 0,68 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Atelajul hipo nu era înregistrat şi nici semnalizat în vreun fel, au mai stabilit poliţiştii.


loading...