Accident cu ambulanţa în Arad. O asistentă a fost transportată de urgență la spital

Un accident grav s-a petrecut luni, în municipiul Arad. O ambulanţă aflată în misiune şi un autoturism au fost implicate. În urma impactului, asistenta medicală din ambulanță a suferit o traumă la umăr, iar medicul și celălalt asistent s-au ales cu traumatisme la genunchi.

26 sept. 2022, 16:37
Accident cu ambulanţa în Arad. O asistentă a fost transportată de urgență la spital

Accident cu ambulanţa în Arad. Conform primelor informaţii, totul s-a petrecut după ce şoferul unui autoturism a intrat în plin în autospecială.

Citește și Val de accidente pe şoselele din România. Un şofer a murit după ce a intrat cu maşina într-un TIR

În urma impactului, ambulanța a intrat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt, acesta căzând peste ambulanță. Mai apoi, autospeciala s-a oprit în stâlpul unui panou publicitar.

Din păcate, asistenta medicală din ambulanță a suferit o traumă la umăr, iar medicul și celălalt asistent s-au ales cu traumatisme la genunchi.

Accidentul a avut loc pe Calea Victoriei, iar autoturismul care ar fi provocat incidentul era condus de un arădean în vârstă de 33 de ani.

„A intrat în coliziune cu o ambulanţă condusă de un bărbat de 46 de ani, din Arad, care se deplasa cu semnalele luminoase în funcţiune. În urma impactului, o asistentă a fost transportată la spital, în vederea evaluării stării sale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase alcool”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Autoritățile urmează să stabilească împrejurările producerii accidentului, fiind întocmit un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și El este tânărul care a murit în accidentul cumplit din centrul Clujului. Ultimele imagini cu Bogdan înainte de tragedie FOTO