CANNES 2015. Accident vestimentar de toată jena. O actriţă a arătat TOT

Fotoreporterii veniţi la Festivalul de la Cannes au avut ce să vadă. Mai ales la Diane Kruger, care, accidental, şi-a arătat zona intimă în timp ce escalada o piesă de mobilier.

17 mai 2015, 10:26

Actriţa avrut să îi facă pe plac partenerului său de film, Matthias Schoenaerts, şi a încercat să se aşeze pe o piesă de mobilier, lîngă el. Dar când şi-a luat avânt ca să se urce pe dulapul din spatele lor, poalele rochiei sale scurte s-au ridicat atât de sus, încât vedeta şi-a arătat zonele intime, slab acoperite de chiloţi, scrie tf1.fr.

Rochia sa bleu, decorată cu un trandafir stilizat, creaţie Dolce & Gabbana era prea scurtă pentru o asemenea escaladare, dar vedeta a trecut zâmbind peste tot episodul, iar fotografii au fost fericiţi că s-au aflat în locul potrivit, la timpul potrivit pentru asemenea imagini.

Citeşte şi Cum arată LENJERIA INTIMĂ TANGA purtată de femeile inuite acum 130 de ANI. Este mai SEXY decât crezi FOTO

În vârstă de 38 de ani, vedeta din Germania este model şi actriţă. Este cunoscută pentru rolurile avute în prodicţii cinematografice ca „Troy” şi „Inglorious Basterds”.

Diane Kruger nu este însă singura vedetă care a ajuns în asemenea ipostaze. Şi Sophie Maerceau a păţit-o exact când urca scările pe faimosul covor roşu, iar rochia ei lungă şi petrecută ca un halat a împiedicat-o la mers, iar poalele i s-au răsfrânt arătându-i chiloţii.