Accident TERIBIL în Suceava. O femeie a murit, iar copiii şi soţul ei au ajuns în stare gravă la spital

O femeie a murit, iar soţul ei şi cei doi copii mici au ajuns în stare gravă la spital, joi, în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism şi o camionetă.

10 iul. 2014, 12:36
Accident TERIBIL în Suceava. O femeie a murit, iar copiii şi soţul ei au ajuns în stare gravă la spital

Tragedia s-a produs pe drumul dintre Suceava şi Siret. Şoferul unei camionete nu s-a asigurat într-o intersecţie şi a lovit în plin un autoturism, potrivit România TV.

La dispeceratul ISU Suceava s-a primit un apel de urgenţă care anunţa producerea un accident rutier pe DN2, la intrare în localitatea Negostina, dinspre oraşul Siret, între un autoturism şi o camionetă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

La locul intervenţiei s-au deplasat două ambulanţe SMURD de la detaşamentul ISU Rădăuţi şi Garda de intervenţie Siret, două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă de la substaţiile Rădăuţi şi Siret, precum şi o autospecială de descarcerare de la garda Siret.

În urma accidentului au rezultat cinci victime,respectiv doi bărbaţi, o femeie şi doi copii. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Municipal din Rădăuţi.

O femeie a murit, iar cei doi copii ai ei, de cinci şi şase ani au fost răniţi. La spital a ajuns şi soţul ei, care se afla la volan.

Martorii spun că impactul dintre cele două maşini a fost atât de violent încât unul dintre copii a fost proiectat prin geam.

Poliţia cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.