Accident cu DOI MORŢI şi şapte RĂNIŢI. O maşină a fost lovită de un microbuz cu pasageri bulgari VIDEO

Un accident grav s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, în Mehedinţi. O maşină a fost spulberată de un microbuz care transporta pasageri bulgari. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte şapte au ajuns de urgenţă la spital.

02 dec. 2015, 06:14

Tragedia a avut loc pe centura ocolitoare de la Drobeta Turnu-Severin. Şoferul autoturismului în care se aflau patru oameni a ieşit de pe un drum lateral, fără să acorde prioritate, potrivit România TV. Maşina a fost lovită de un microbuz plin cu pasageri bulgari, care circula regulamentar, şi aruncată la 15 metri depărtare.

Şoferul vinovat şi pasagerul de pe scaunul din spatele lui au murit pe loc. Alte două persoane din maşină au fost rănite şi au rămas blocate între fiarele contorsionate.

În microbuzul implicat în accident se aflau opt cetăţeni bulgari. Cinci au fost răniţi şi au ajuns la spital. Printre ei se aflau şi un copil de 9 ani.

Intervenţia a fost foarte dificilă din cauza numărului mare de victime şi a loviturii impactului. A fost necesar ceva timp pentru descarcerarea celor patru victime din Opel„, a spus un pompier.

Microbuzul tracta și o platformă pe care se afla un autoturism. Din cauza impactului, acesta s-a desprins și s-a răsturnat într-un șanț.

CITEŞTE ŞI: Accident grav în Timişoara: Şoferul unui TIR a făcut stop cardiac şi a intrat pe contrasens


loading...