Accident cu două autotrenuri pe DN7

Traficul a fost blocat total miercuri dimineaţă pe DN7, în zona viaductului "Cârligu Mic", în urma unui accident de circulaţie în care au fost implicate două autotrenuri din Ungaria şi Polonia.

16 apr. 2014, 06:56
Accident cu două autotrenuri pe DN7

„Un autotren înmatriculat în Polonia, încărcat cu peşte, care circula din direcţia Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, în zona viaductului „Cârligu Mic”, a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt autotren din Ungaria, care circula normal dinspre Râmnicu Vâlcea. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conductorului auto al TIR-lui polonez, care a fost scos dintre fiarele contorsionate ale cabinei şi ulterior a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Sibiu”, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Citeşte şi Accident grav, cu patru maşini, din cauza vremii

Dat fiind situaţia produsă pe viaduct, poliţia a oprit traficul total, preţ de câteva zeci de minute, pe ambele sensuri, pentru a elibera cele două autotrenuri.

Operaţiunea se desfăşoară în condiţii dificile, deoarece podul respectiv are într-o parte versantul muntos, iar în cealaltă parte râul Olt.

Citeşte şi Accident grav la Mehedinţi: Un microbuz de persoane, lovit de camion