Accident cu două maşini, pe linia de tramvai, în Bucureşti. Trei persoane sunt rănite, circulaţia a fost blocată

Trei persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit, vineri, pe Calea Ferentari din Bucureşti. Calea de rulare a tramvaielor este blocată.

17 iul. 2020, 08:37
Accident cu două maşini, pe linia de tramvai, în Bucureşti. Trei persoane sunt rănite, circulaţia a fost blocată

În jurul orei 10.50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Ferentari. Din primele date, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 80 de ani care se deplasa pe Calea Rahovei, dinspre Calea Rahovei către Str. Zeţarilor, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârsta de 29 de ani„, a transmis, vineri, Brigada Rutieră.

Citeşte şi Accident cu maşina Poliţiei, în Bucureşti. Un jandarm a fost rănit

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a 3 persoane, dintre care 2 conducători auto şi un pasager. Aceştia au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Calea de rulare a tramvaielor este blocată pe Calea Ferentari, sensul dinspre Str. Zeţarilor către Calea Rahovei. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier„, au mai transmis poliţiştii.