Accident cu microbuz pe E85. 11 persoane sunt rănite. O platformă ce transporta opt maşini a luat foc în Olt

Accident grav joi dimineaţă pe E85 în județul Vrancea. 11 oameni au fost răniți în urma impactului dintre un microbuz în care erau 20 de persoane și un autoturism. Tot joi, o autoplatformă ce transporta opt autoturisme au luat foc la intrarea pe Drumul Expres 12, dinspre Craiova.

10 nov. 2022, 11:23
Accident cu microbuz pe E85. 11 persoane sunt rănite. O platformă ce transporta opt maşini a luat foc în Olt

11 persoane au fost rănite într-un accident rutier produs joi dimineaţă pe E85 pe raza localității Cotești. Un microbuz care transporta 20 de  persoane şi un autoturism s-au ciocnit.

Accident E85

Nouă dintre răniţi erau în microbuz, iar două dintre victime se aflau în autoturism în momentul impactului.

„În această dimineață, în jurul orei 07.15, am fost sesizați prin Apel 112 cu privire la faptul că la intersecția cu comuna Cotești, pe DN 2 E 85, a avut loc un accident rutier între un autoturism și un microbuz care transporta aproximativ 20 de persoane. A rezultat rănirea ușoară a șapte persoane din microbuz și a altor două persoane din autoturismul în cauză.În prezent, traficul se desfășoară în condiții normale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar de poliție Cătălina Murariu.

Una dintre victime a fost preluată de ambulanța SMURD, patru au fost preluate de echipajul de pe autospeciala de transport personal și victime multiple, iar cinci de echipajele SAJ, dintre care una cu atac de panică.

Toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani.

 

Accident pe Drumul Expres 12. O autoplatformă ce transporta opt autoturisme au luat foc în Olt

Un incendiu puternic a izbucnit la o autoplatformă ce transporta opt autoturisme, la intrarea pe Drumul Expres 12, dinspre Craiova, potrivit gds.ro.