Accident cu multe victime în Bistriţa. O femeie a murit, alte şase au ajuns la spital

O femeie a murit într-un accident de circulaţie produs joi dimineaţa pe DN 17, în judeţul Bistriţa-NăsăudAlte şase persoane au fost transportate la spital. Pentru una dintre victime a fost solicitat un elicopter SMURD. 

25 aug. 2022, 11:33
Accident cu multe victime în Bistriţa. O femeie a murit, alte şase au ajuns la spital

Un accident grav s-a produs joi la intersecţia DN 17 cu DJ 172, în localitatea Cociu, fiind implicate trei autoturisme. Din păcate, în urma accidentului o femeie în vârstă de 54 de ani a murit.

„Femeia în vârstă de aproximativ 54 de ani, găsită în stop cardiorespirator, nu a răspuns protocolului de resuscitare aplicat mai bine de 50 de minute, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul accidentului.

Citeşte şi: O șoferiță neatentă din Suceava a reușit să scoată de pe șine Mocănița. Momentul dramatic a fost surprins de camerele de supraveghere – VIDEO

La UPU SMURD Bistriţa au fost evacuate 6 persoane (5 adulţi şi un minor) de către echipajele SMURD şi SAJ BN. Una dintre victime, de sex feminin, care în urma tirajului preliminar prezenta cele mai grave leziuni şi traumatisme, a fost preluată de elicopterul SMURD care a aterizat pe DN 17″, a precizat ISU Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Femeie în stare gravă după ce a fost lovită de o mașină a poliției locale, la Timișoara

Alte două persoane implicate în accident au primit asistenţă medicală la locul solicitării, dar fără a fi transportate la spital.