Accident cu nouă răniţi pe DN 7

Numărul persoanelor rănite în urma accidentul produs joi seară pe drumul naţional (DN) 7, în judeţul Hunedoara, la ieşire din Orăştie, a crescut la nouă, după ce alte patru persoane au mers singure la spital. Traficul în zonă a fost reluat după aproximativ o oră şi jumătate de când a fost oprit.

29 dec. 2016, 19:38
Accident cu nouă răniţi pe DN 7

Un şofer de 39 de ani a intrat pe contrasens şi a lovit alte două autoturisme, iar nouă pasageri din cele trei maşini au avut de suferit în urma coliziunii. Accidentul rutier s-a petrecut joi seara, în jurul orei 19:30, pe Drumul Naţional 7.

Potrivit primelor informaţii oferite de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, şoferul din Simeria nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă, a intrat pe contrasens, provocând accidentul. Victimele din cele trei maşini au fost preluate de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara şi SMURD.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat, joi seară, că numărul persoanelor rănite în accidentul care s-a produs pe DN 7, la ieşire din Orăştie, a crescut la nouă, alte patru persoane prezentându-se singure la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Traficul rutier pe şoseaua naţională a fost restricţionat, zeci de minute, la intrarea în municipiul Orăştie, dinspre Sebeş.