Accident cu o mamă şi un nou-născut. Ambulanţa în care se aflau a fost lovită de un şofer beat

O ambulanţă SMURD de terapie intensivă, care transporta la spital o mamă şi un nou-născut, a fost lovită de un autoturism scăpat de sub control de către un şofer care a urcat băut la volan, pe o stradă din Târgu Mureş.

31 oct. 2019, 06:59
Accident cu o mamă şi un nou-născut. Ambulanţa în care se aflau a fost lovită de un şofer beat

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” al judeţului Mureş, evenimentul rutier s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Voinicenilor din Târgu Mureş, şi s-a soldat cu avarierea ambulanţei, nefiind înregistrate victime.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că un bărbat, de 48 de ani, din Târgu Mureș, în timp ce conducea un autoturism, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a direcției de mers, intrând în coliziune cu o autospecială SMURD, condusă pe drumul prioritar, de un bărbat, de 41 de ani.

Citeşte şi Accident înfiorător surprins de camere, o femeie a fost strivită de un camion. Şoferul a fost beat

Ca urmare a testării cu aparatul etilotest, conducătorului autoturismului, i-a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pacienta fost preluată de o altă maşină a Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Persoana care a provocat accidentul, din celălalt autoturism, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice„, au precizat reprezentanţii ISU Mureş.