Accident cu o mașină furată la Mangalia, provocat de o șoferița de 18 ani, beată și fără permis. Motociclist mort în București

O tânără de 18 ani s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini furate, deși nu deținea permis de conducerea, și a provocat un accident în Medgidia.

14 oct. 2023, 15:08
Accident cu o mașină furată la Mangalia, provocat de o șoferița de 18 ani, beată și fără permis. Motociclist mort în București

Polițiștii constanțeni au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă în urma unei sesizări privind producerea unui accident rutier pe strada Ciocârliei din Medgidia. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că o femeie, de 18 ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi lovit un gard.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Constanța.

Totodată, la fața locului a fost identificat și un bărbat, de 18 ani. În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că acesta ar fi fost pasager în autoturismul implicat în accident, iar, ulterior, ar fi urcat la volan și ar fi deplasat vehiculul de la locul producerii accidentului. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: Un nou accident dramatic în România! Elevă de șapte ani spulberată pe trecerea de pietoni de un pompier care s-a urcat drogat la volan

Totodată, în urma verificărilor a reieșit că autoturismul împlicat în accident aparține uneia dintre rudele bărbatului, iar cei doi l-ar fi luat fără ca aceasta să știe.

„Femeia a fost condusă la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 

Un autocar şi un autoturism, implicate într-un accident pe DN5A în Giurgiu

Un autocar în care se aflau şapte persoane şi un autoturism au fost implicate sâmbătă într-un accident pe DN5A, în apropierea localităţii Hotarele, din judeţul Giurgiu.

”Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineaţă, pe DN5A, în apropierea localităţii Hotarele. În eveniment au fost implicate un autocar şi un autoturism”, a informat ISU Giurgiu.

Bărbatul din autoturism era conştient şi cooperant. Acesta a fost preluat de ambulanţa SMURD şi transportat la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului. Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

Citește și: Amenda colosală primită de un motociclist care nu a oprit la semnalul poliției. A rămas fără permis 870 de zile

 

Accident grav în Neamț. O femeie a rămas încarcerată, iar alte trei persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital

O femeie de 31 de ani a rămas încarcerată, iar alte trei persoane, printre care un copil de șapte ani, au fost rănite, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier în Neamț.

„La ora 08:35 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Căciulești din comuna Girov. La locul solicitării s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ”, anunță ISU Neamț.

În autoturisme se aflau patru persoane.

„În urma impactului o persoană a rămas încarcerată (conducător auto). Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru descarcerarea victimei pe care au predat-o echipajului SMURD TIM. Victima, o femeie în vârstă de 31 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului după care a fost transportată la UPU Piatra Neamț”, se arată în comunicatul pompierilor.

Celălalt șofer, un bărbat de 46 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața loculului, dar a refuzat transportul la spital.

Alte două persoane, o femeie de 41 ani și un minor de 7 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.

 

Accident grav în București provocat de un șofer beat și drogat. Un motociclist a murit

Accident grav vineri seara în Capitală, în cartierul Drumul Taberei, provocat de un șofer băut și drogat. Acesta a lovit cu mașina un motociclist care circula regulamentar. Medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat pe motociclist, dar nu l-au mai putut salva.

Șoferul care a provocat accidentul a fost testat cu etilotestul și avea o concentrație a alcoolului în aerul expirat de 0,68. În plus a ieșit și pozitiv la amfetamină. Bărbatul a fost dus la INML pentru a i se lau probe biologice.

 

Tânăr de 26 de ani, mort într-un accident de motocicletă În Suceava

Un grav accident de motocicletă s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe raza comunei Mălini, județul Suceava. Un tânăr de 26 de ani a intrat cu motocicleta într-un cap de pod. Lângă motocicletă erau căzuți la pământ, lângă gardul unei case, doi tineri.

Unul dintre ei era conștient și cooperant și a fost preluat imediat de echipajul medical. Al doilea era inconștient și s-a trecut la manevre de resuscitare. Din păcate, tânărul în vârstă de 26 de ani a fost declarat decedat.