Accident cu o maşină intrată pe contrasens pe autostradă în Timiş. Grav accident şi pe DN1 în Bihor

Accidente grave joi dimineaţă pe şoselele din România. În Timiș, cinci oameni au fost răniți după ce o mașină a intrat pe contrasens pe autostradă și s-a izbit de alt autoturism. Iar în Bihor, patru oameni au fost răniți în urma impactului dintre două autovehicule.

18 nov. 2021, 09:44

Traficul rutier a fost îngreunat joi dimineaţă pe Autostrada A1, la Giarmata, pe sensul de mers spre Lugoj, în urma unui accident. Unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens, greșind calea de acces prin nodul rutier Giarmata. Cinci persoane au fost rănite.

Citeşte şi: Accident cu un mort şi cinci răniţi, între care un copil, în Iaşi

De asemenea, echipe de salvatori au intervenit joi dimineaţa pe DN1, în localitatea Tinăud, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

„Apelul a fost primit în jurul orei 7.30, moment în care la faţa locului au fost mobilizate cu operativitate echipaje de pompieri de la Staţia Aleşd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru asigurarea măsurilor de protecţie împotriva vreunui incendiu, o ambulanţă SMURD şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a declarat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, citat de ebihoreanul.ro.

În urma accidentului, două persoane rămase încarcerate au fost scoase dintr-o maşină.

De asemenea, echipajele medicale şi paramedicale au evaluat starea celor cinci persoane care se aflau în maşini. Trei dintre acestea au fost transportate apoi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Oradea, două cu răni uşoare şi una cu răni grave.

Citeşte şi: Toți șoferii trebuie să știe asta! Este sau nu legal detectorul de radar în România? Ce spune Codul Rutier