Accident cu patru maşini în Bucureşti, în zona Mihai Bravu. Unul dintre autoturisme a intrat într-o patiserie

Un accident în care au fost implicate nu mai puţin de patru maşini a avut loc sâmbătă dimineaţă în Bucureşti, la intersecția dintre șoseaua Mihai Bravu și strada Vatra Luminoasă. În urma impactului puternic, unul dintre autoturisme a ajuns pe trotuar şi a intrat într-o patiserie.

09 apr. 2022, 08:56
Accident cu patru maşini în Bucureşti, în zona Mihai Bravu. Unul dintre autoturisme a intrat într-o patiserie
foto: Antena3

Accident cu patru maşini în Bucureşti, în zona Mihai Bravu. Angajaţii patiseriei au fost cei care au dat alarma, după ce s-au trezit cu SUV înăuntru. Trei femei se aflau la serviciu în momentul în care s-a produs carambolul.

La faţa locului au intervenit de urgenţă o ambulanţă SMURD şi un echipaj al pompierilor. Femeia aflată la volanul maşinii care a intrat în patiserie a reuşit să iasă singură din autoturism, pe uşa din spate. În stare de şoc, acuza dureri de cap, era în stare de şoc, însă a refuzat să fie transportată la spital.

„La fața locului au ajuns de urgență ambulanță SMURS și un echipaj al pompierilor. Femeia care se afla la volanul așinii care a intrat în patiserie a reușit să iasă singură din mașină, pe ușa din spate. Aceasta acuza dureri de cap și era într-o stare de șoc, dar a refuzat transportul la spital”, a transmis reporterul Antena 3 Anita Lăsculescu.

Șoferii celor două mașini care s-au ciocnit în intersecţie susțin că au trecut pe culoarea verde a semaforului, conform Antena3. Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestului, însă niciunul nu consumase alcool. Nimeni nu a fost rănit, dar alte doua autoturisme au suferit avarii.

„Eu am traversat toată intersecția. Ajunsă aici am simțit o bubuitură și nu mai știu nimic absolut. Mi s-a tăiat filmul”, a spus șoferița a cărei mașină a ajuns în patiserie, potrivit sursei citate.

În urma accidentului cu patru maşini, o conductă de gaze și una de apă au fost avariate, iar vitrina patiseriei a fost distrusă. Din fericire, pentru că era devreme, pe trotuar nu se afla niciun pieton.