Accident cu patru răniţi în Bacău, provocat de un şofer băut

Un tânăr de 29 de ani care conducea băut a provocat un accident pe o stradă din municipiul Bacău, soldat cu rănirea a patru persoane. Tânărul a fost imobilizat de poliţişti după ce a devenit agresiv, el fiind cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

13 aug. 2015, 18:36
Accident cu patru răniţi în Bacău, provocat de un şofer băut

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul a avut loc, miercuri seară, într-o intersecţie cu sens giratoriu din municipiul Bacău, după ce şoferul de 29 de ani nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţa sa, oprită pentru a acorda prioritate de trecere, scrie Mediafax.

Cele două autoturisme s-au ciocnit, iar maşina lovită din spate, condusă de un bărbat de 33 de ani, a fost proiectată în autoturismul din faţa sa, la volanul căruia se afla o femeie de 49 de ani.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele şoferului care a provocat accidentul, pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Capitală. O tânără a fost lovită pe trecerea de pietoni VIDEO