Accident cu români în Ungaria. Un șofer a murit pe loc strivit în cabină

Două TIR-uri înmatriculate în România au fost implicate într-un accident ciocnit violent la kilometrul 31 pe Autostrada M4, în zona orașului Üllő, scrie presa maghiară. Un bărbat a murit în urma accidentului.

17 mart. 2023, 14:28
Accident cu români în Ungaria. Un șofer a murit pe loc strivit în cabină

Accident cu români în Ungaria. Echipele de descarcerare au intervenit joi după un accindent produs joi pe Autostrada M4, în zona orașului Üllő, scrie ripost.hu. Două TIR-uri înmatriculate în România s-au ciocnit violent.

Poliția maghiară a transmis că accidentul s-a produs în jurul orei 10:00 la kilometrul 31 al autostrăzii M4 pe sensul spre Szolnok. În urma impactului, unul dintre cei doi șoferi a rămas prins între fiarele contorsionate. Presa maghiară scrie că bărbatul a murit în ciuda eforturilor depuse de echipele de salvare ajunse la locul accidentului.

Un șofer martor al accidentului a dat detalii teribile despre cum s-a produs accidentul. Martorul a povestit că unul dintre TIR-urile înmatriculate în România a oprit pe banda de urgență din motive tehnice. Șoferul a așezat și un triunghi reflectorizant pentru a-i atenționa ăe ceilalți șoferi.

Pe durata intervenției echipelor de salvare și a polițiștilor, o porțiune din autostradă a fost închisă.