Accident cu şapte morţi la Iaşi. Pe cine dă vina Ştefan Mandachi: „În acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ, azi sunt în sicrie 7 români”

Ştefan Mandachi susţine că de vină pentru accidentul cumplit de la Iaşi, în urma căruia şapte persoane au murit, sunt autorităţile. Acesta spune că şosesele din Moldova au fost lăsate în paragină, iar în locul în care a avut loc tragedia ar fi trebuit să fie o autostradă.

01 feb. 2022, 15:14
Accident cu şapte morţi la Iaşi. Pe cine dă vina Ştefan Mandachi: „În acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ, azi sunt în sicrie 7 români”

Accident cu şapte morţi la Iaşi. Ștefan Mandachi, promotorul Autostrăzii Moldovei, a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa autorităţilor, după carnagiul care a avut loc marţi dimineaţă, pe o şosea din judeţul Iaşi.

Accident cu şapte morţi la Iaşi. Ştefan Mandachi: 7 familii au rămas distruse pe viață

Citeşte şi Unul dintre muncitorii morţi în accidentul de la Iaşi a donat celule stem ca sa-si salveze sora. Mărturii înfiorătoare făcute de rudele victimelor: „Mi-a salvat viaţa, iar acum a murit el”

„7 vieți au fost curmate azi! 7 familii au rămas distruse pe viață! 7 oameni morți într-un accident pe o șosea tipică Moldovei. Șosele moldovenești, cum de altfel sunt absolut toate șoselele din Moldova: groaznice! Imediat, Ministerul de Interne face o postare: ‘STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT! Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!’.

Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern, care a lăsat Moldova în paragină, care a nenorocit o întreagă regiune și din vina căruia s-a petrecut accidentul. Da, vinovații morali pentru că azi sunt în sicrie 7 români, subliniez, PE LÂNGĂ VITEZOMANI, sunt cei care au condus toate Guvernele din 1990 până azi, inclusiv cel care guvernează în 1 februarie 2022, care erau obligați să construiască acolo o AUTOSTRADĂ cu 3 benzi pe sens.

Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradăăă maaaree! Încă 7 oameni așezați în sicrie direct de pe șoselele Moldovei!!! Iată unul dintre motivele pt. care au murit azi dimineață pe șoselele astea nenorocite (de către toate Guvernele) ȘAPTE OAMENI” , a scris Ştefan Mandachi pe Facebook.

Reamintim că un accident cumplit s-a petrecut marţi dimineaţă,  pe DN 28, marţi, în zona localităţii ieşene Sârca. Potrivit primelor informaţii, şoferul camionului ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens şi a intrat în plin într-o ambulanţă care trasporta o gravidă, după care a lovit un microbuz.  În urma impactului cinci persoane au murit pe loc, însă, ulterior, alte două persoane şi-au pierdut viaţa.

Citeşte şi Gravida implicată în accidentul cu şapte morţi de la Iaşi are COVID-19. Noi detalii despre victimele accidentului