Accident cu şapte victime în Gorj

Şapte oameni au ajuns la spital după ce două maşini s-au cioncit violent. Un bărbat aflat în comă a fost dus cu elicopterul SMURD la Craiova, dar alţi răniţi au aşteptat zeci de minute întinşi pe şosea până la venirea ambulanţelor. "A fost o distorsiune în sistem", explică şeful serviciului de ambulanţă.  

24 iun. 2014, 14:19
Accident cu şapte victime în Gorj

Accidentul de circulaţies-a produs, marţi, în comuna gorjeană Scoarţa. Un şofer nu a acordat prioritate şi s-a ciocnit cu un alt autoturism. Şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În accidentul de circulaţie au fost implicate două autoturisme, unul se deplasa regulamentar, iar celălalt a ieşit de pe un drum secundar, neacordând prioritate autoturismului ce se deplasa regulamentar pe DN 67. Poliţiştii Serviciului Rutier se află la faţa locului unde efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul„, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Florin Roşca.

Citeşte şi: ACCIDENT TERIBIL pe DN1: O persoană a murit şi şapte au fost rănite

La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe şi un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare, pentru a transporta răniţii la cea mai apropiată unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Șoferul vinovat, un bărbat din Vâlcea, a scăpat doar cu câteva zgârieturi şi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.