Accident cu şase victime, provocat de o şoferiţă care se grăbea spre Vama Veche

O şoferiţă care se îndrepta spre Vama Veche a tras de volan, în încercarea de a nu izbi o maşină care a frânat brusc în faţa ei, a intrat pe contrasens, unde a lovit o altă maşină, care circula regulamentar. Din impact, al doilea autoturism a fost proiectat înapoi pe sensul său de mers, unde a intrat în coliziune cu încă un autoturism.

09 iun. 2014, 11:17
Accident cu şase victime, provocat de o şoferiţă care se grăbea spre Vama Veche

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orelor 13.40, scrie replicaonline.ro. Conform oamenilor legii, C.M. (femeie, de 38 ani, din municipiul Constanţa) a condus un autoturism pe DN 39, în Eforie Sud, iar când a ajuns în zona Peco Mall, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de C.G. (bărbat, de 32 ani, din sat Cumpăna).

Citeşte şi Şoferul de curse ilegale care a ucis doi elevi din Constanţa a fost arestat

În urma impactul, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat înapoi pe sensul său de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de A.B.A (bărbat, de 35 ani, din municipiul Brăila). În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto C.M., a minorei C.D. (9 ani, pasageră în primul autoturism), a conducătorului auto C.G. şi a pasagerilor celui de-al doilea autoturism – B.A. (bărbat, de 60 ani, din Cumpăna), B.P. (bărbat, de 33 de ani, din Cumpăna), şi a minorei B.C.V.M. (de 5 ani, din Cumpăna).

Citeşte şi Accident TERIBIL în Sibiu. Un TIR a lovit în plin un taximetru. Două persoane AU MURIT PE LOC