Accident cu SCANDAL în Bistriţa. Şoferii s-au luat la bătaie VIDEO

Accident grav, duminică seară, pe Calea Moldovei din Bistriţa. Două autoturisme s-au ciocnit, după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate.

05 iun. 2017, 06:38
Accident cu SCANDAL în Bistriţa. Şoferii s-au luat la bătaie VIDEO

Patru adulți și doi copii au ajuns la spital. Unul dintre șoferi a devenit recalcitrant și a început să-l lovească și să-l înjure pe celălalt, scrie bistriteanul.ro.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe Calea Moldovei, aproape de Colegiul Tehnic Infoel. Din primele informații reiese că autoturismul condus de unul dintre șoferi care se îndrepta spre ieșirea din oraș a intrat într-o mașină de teren care venea din sens opus și care i-ar fi tăiat calea în încercarea de a o lua spre Ștefan cel Mare, fără să se asigure.

Martorii spun că la scurt timp după impact, șoferul care conducea autoturismul Ford înmatriculat în Polonia a devenit recalcitrant și a început să îl lovească pe celălalt conducător auto și să-l amenințe cu moartea.

În autoturismul Ford se aflau patru adulți și doi copii, iar în mașina de teren doar șoferul. Au fost răniți cei doi copii și trei adulți din Ford și șoferul din mașina de teren.