Accident cu trei maşini pe Autostrada Soarelui. Trafic aglomerat pe sensul de mers către litoral

Un nou accident s-a petrecut, luni dimineaţă, pe Autostrada Soarelui. Trei maşini au fost implicate. Potrivit autorităţilor, traficul este aglomerat pe sensul de mers către litoral.

19 iul. 2021, 13:13
Accident cu trei maşini pe Autostrada Soarelui. Trafic aglomerat pe sensul de mers către litoral
Accident cu trei maşini pe Autostrada Soarelui. Trafic aglomerat pe sensul de mers către litoral

Accident cu trei maşini pe Autostrada Soarelui. Carambolul s-a produs luni, la kilometrul 149 al autostrăzii A2. Centrul Infotrafic anunţă că pe tronsonul dintre Feteşti şi Constanţa se înregistrează aglomeraţie.

Accident cu trei maşini pe Autostrada Soarelui

Citeşte şi Val ce accidente pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Litoral. Cozile de mașini se întind pe kilometri

„În zona kilometrului 149, pe sensul către litoral, a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme. Unul dintre aceste autoturisme a rămas blocat în banda doi. Pe timpul scoaterii acestuia în afara părţii carosabile, traficul va fi oprit 5-15 minute”, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic.

Potrivit sursei citate,traficul este îngreunat şi pe DN 39 Constanţa-Mangalia, la Agigea şi pe raza staţiunii Eforie Nord.

Reamintim că un accident în care au fost implicate zeci de maşini a avut loc vineri dimineaţă pe A2. Mai multe ambulanţe au fost trimise la faţa locului din cauza numărului mare de victime.

Bilanțul final al persoanelor implicate:

16 transportate la spital, dintre care 7 minori si 9 adulti
16 asistate la fața locului (14 adulți și 2 minori), care au refuzat transportul la spital

Carambolul s-ar fi produs din cauza ceţii. Raed Arafat, şeful DSU, a precizat că peste 40 de autoturisme au fost distruse.

„Între km 172 și 183 sunt peste 40 de mașini accidentate în trei puncte. Până acum 17 persoane preluate medical, și o parte transportate la spital. Au fost mobilizate echipe din mai multe județe. La acest moment elicopterul Galați urmează să aterizeze sau este pe drum, oricum a decolat.”, a precizat secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, la Antena 3.

De asemenea, un alt accident în lanţ a avut loc duminică, pe Autostrada Soarelui. Cinci maşini au fost implicate într-un accident în lanţ pe autostrada Bucureşti-Constanţa, în zona localităţii Dâlga din judeţul Călăraşi. În urma carambolului, două persoane au fost rănite.

Citeşte şi Vehicul militar american, implicat într-un accident rutier pe Autostrada Soarelui VIDEO