Accident cu trei răniţi pe Autostrada A1. O fetiţă de 7 ani se află printre victime

O fetiţă de şapte ani şi doi adulţi au fost transportaţi la spitalele din municipiul Sibiu, în urma unui accident rutier care a avut loc marţi pe A1, la kilometrul 242, în zona ieşirii spre Agnita, pe direcţia Sebeş - Sibiu.

07 dec. 2021, 09:58
Accident cu trei răniţi pe Autostrada A1. O fetiţă de 7 ani se află printre victime

Accident cu trei răniţi pe Autostrada A1. Două TIR-uri şi un autoturism s-au ciocnit marţi dimineaţă, în zona ieşirii spre Agnita, pe direcţia Sebeş – Sibiu.

„În urma accidentului, echipajul de descarcerare a extras o persoană de sex feminin din autoturismul implicat, care a fost predată unui echipaj SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale şi transport la spital.

Citeşte şi: Locuitorii din mai multe localităţi de pe DN1 au sărbătorit cu şampanie şi au pupat asfaltul de bucurie că au scăpat de aglomeraţie după deschiderea traficului pe autostrada A10, între Alba Iulia şi Aiud

De asemenea un copil (fată) de circa 7 ani a primit asistenţă medicală şi a fost transportată la spital cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism membru inferior.

Totodată, un bărbat, de aproximativ 45 de ani (şoferul unuia dintre TIR-uri) a fost evaluat medical şi transportat la UPU Sibiu cu traumatism abdominal”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, citată de Agerpres.

Potrivit turnulsfatului.ro, femeia scoasă din autoturism are 33 ani şi prezenta traumatism de bazin, cu suspiciune de fractură și traumatisme de membre inferioare.

Deocamdată nu se ştie cauza accidentului, însă acesta s-a produs în condiţiile în care şoseaua era udă.

Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor exacte ale producerii accidentului, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.