Accident cu trei victime în Sibiu. Un copil de 12 ani a fost transportat de urgență la spital

Trei persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident de pe o stradă din Sibiu, unde două mașini s-au ozbit violent.

01 iun. 2023, 20:50
Accident cu trei victime în Sibiu. Un copil de 12 ani a fost transportat de urgență la spital

Accident în municipiul Sibiu. Trei persoane au fost rănite în urma impactului, una dintre victime, un copil de 12 ani, a fost transportată la Spitalul de Pediatrie.

„Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe str. Crăiţelor din municipiu, accident rutier în urma căruia 3 persoane au fost rănite”, anunță Poliția Județeană Sibiu, potrivit news.ro.

Citește și: Accident teribil la Oradea! Un băiețel de 10 ani în comă chiar de Ziua Copilului

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că între două autoturisme conduse de un bărbat din orașul Cisnădie, în vârstă de 23 de ani, și o conducătoare auto, în vârstă de 52 de ani, s-a produs o coliziune pe strada Crăițelor.

Citește și: Accident rutier terifiant în Iași. Tânără însărcinată, grav rănită după ce două mașini s-au ciocnit violent

„În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a doi pasageri din cealaltă maşină, o femeie de 33 de ani şi un copil de 12 ani, ambii din Cisnădie”, au mai precizat reprezentanții poliției din Sibiu.

Serviciul de Ambulanță Sibiu a precizat că femeia în vârstă de 33 de ani a suferit un traumatism facial, iar copilul un traumatism la un membru inferior. Cea de-a treia victimă a fost transportată la spital de echipajul SMURD.